• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Beyşehir Belediyesi Kışa Hazır

Beyşehir Belediyesi Kışa Hazır
Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte kış hazırlıklarını tamamladı.

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte kış hazırlıklarını tamamladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kış dönemi münasebetiyle tüm önlemlerin alındığını belirterek, "Kış dönemi öncesinde Fen İşleri ve diğer birimlerimiz bünyesinde acil bir müdahale ekibi oluşturduk. Toplam 7 greyder, 8 kepçe, 3 yükleyici, 2 kar küreme ve tuzlama aracı, 2 bıçaklı kamyon, 3 pikaptan oluşan ekipmanlarımızla kış dönemine hazır bekliyoruz. Bununla birlikte bu yıl köyden mahalleye dönüşen yerleşim merkezlerimize kış öncesi traktörlerin arkasına bağlanarak kullanılabilecek kar küreme aparatları dağıttık. Dağıtımını yaptığımız 25 mahallemizde kar yağışının ardından ekiplerimiz yerleşim merkezlerine varıncaya kadar ilk müdahaleyi bu ekipmanlarla yapabilecekler" dedi.

Beyşehir Belediyesi'nin bölgede karla mücadeleyi Konya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 4.Bölge Müdürlüğü ekipleriyle birlikte koordine ederek sağlayacağını aktaran Özaltun, "Karla mücadelede bu yıl da sorumluluk alanı ayrımı yapmadan Büyükşehir Belediyemizle ortak bir mücadele sergileyeceğiz. Ayrıca, karla mücadelede geçen yıl olduğu gibi bu yıl da gerekli durumlarda ihtiyaca göre özel sektörden kiralık iş makinesi temini ve takviyesi yaparak bu çalışmaları yoğunlaştırabileceğiz. Karla mücadelede sadece Fen İşleri değil, diğer birimlerimizdeki personel de katılım gösterecek. Bu yıl yaklaşık 300 personel gerek ilçe merkezinde, gerekse dış mahallelerde görev alacak. Vardiyalı sistemle kesintisiz 24 saat karla mücadele yapılacak" şeklinde konuştu.

Özaltun, karla mücadelede Beyşehir'e bağlı Huğlu, Üzümlü, Doğanbey, Yeşildağ gibi büyük merkezlerde kış dönemlerinde hazır bekletilip bulundurulan iş makinelerinin de yağışla birlikte mesaiye hemen başlayabileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim