• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Beypazarı’nda İndirimli Günler Başladı

Beypazarı’nda İndirimli Günler Başladı
Beypazarı Ticaret Odası'nca 1 Şubat-29 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenecek indirimli günler, hem halkın, hem esnafın yüzünü güldürecek.

Beypazarı Ticaret Odası'nca 1 Şubat-29 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenecek indirimli günler, hem halkın, hem esnafın yüzünü güldürecek.

Beypazarı Ticaret Odası Başkanlığı görevine getirilmesi sonrası takdir toplayan projelere imza atan Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Necdet Çalışkan, yeni projesi "İndirimli Günler'i basın mensupları ile paylaştı.

Beypazarı Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında konuşan Çalışkan, "Bugün itibarı ile Beypazarı Ticaret Odası olarak Beypazarı'ndaki mevsim etkisiyle işlerinde ciddi anlamda düşüş yaşayan esnafımıza destek olmak, vatandaşlarımızın kaliteli ürünleri gerçek indirimli fiyatlarla almasını sağlamak, ticari hareketi biraz daha hızlandırmak amacıyla bu projemizi başlattık. Ocak, Şubat ve Mart aylarında üyelerimizin işlerinde düşüş olduğunu biliyoruz. Uzun süredir yaptığımız aylık komite toplantılarında "üyelerimizle ilgili neler yapabiliriz, sorunlarının çözümü ile ilgili neler yapılabilir?" diye sürekli istişare halindeyiz. Yaklaşık 15 gün önce yaptığımız toplantıda da üyelerimizin de taleplerini ciddi anlamda değerlendirerek ilk etapta marketlerle ilgili bir toplantı yaptık. İlçemizde zincir marketlerin şubelerinin yanı sıra yerel marketlerimiz de var ve yerel marketlerimiz kan kaybetmekteler. Bununla ilgili birkaç toplantı yaparak aynı tabela altında ancak herkes kendine çalışacak şekilde birlik olmaları, ortak bir tedarik firması kurup rekabet şartlarını biraz daha iyileştirebileceklerini, ürün alımını toplu yaparak daha uygun fiyata alabileceklerini ifade ettik. 3 kez toplantı yapmamıza rağmen sonuca ulaşamadık. Ama biz en azından üzerimize düşen görevi yaptık diye düşünüyoruz" dedi.

30'UN ÜZERİNDE MAĞAZADA GERÇEK İNDİRİM

Piyasayı hareketlendirmek adına indirim kampanyası düzenlemeye karar verdiklerini ifade eden Çalışkan, "Yine aynı komitede olan başka arkadaşlarla yaptığımız istişareler neticesinde de durağan piyasayı biraz daha hareketlendirmek adına bir indirim kampanyası düzenlemeye karar verdik. Bu kampanyaya ilk etapta sadece ayakkabı ve konfeksiyon ürünü satan mağazaların katılmasını planlanmıştık. Fakat gelen talep doğrultusunda, züccaciye, beyaz eşya, mobilya üzerine satış yapan esnafımız da dahil oldular. Hatta üyemiz olmayıp biz de dahil olalım diyenleri de ayırmadık. Esnafımızla yaptığımız görüşmelerde kendilerinden rica ederek indirim yapmış olmak için değil, gerçek anlamda indirim yaparak fiyatları eski ve yeni olarak etiketlere yansıtmalarını istedik. Bunun sonucunda ilgili kampanya afişinin asılı olduğu 30'un üzerinde mağazada indirimli günleri başlattık" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim