• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Beypazarılılardan Terörle Mücadeleye Destek

Beypazarılılardan Terörle Mücadeleye Destek
Beypazarılı vatandaşlar Güneydoğu'da görev yapan asker ve polisler için kolilerce gıda ve kışlık giyim malzemesi hazırlayarak Şırnak Cizre'ye ulaştırdı.

Beypazarılı vatandaşlar Güneydoğu'da görev yapan asker ve polisler için kolilerce gıda ve kışlık giyim malzemesi hazırlayarak Şırnak Cizre'ye ulaştırdı.

Beypazarı'nda sosyal medya üzerinden birlik olan vatandaşlar, terörle mücadeleye destek amaçlı ilçenin yöresel ürünleri havuç lokumu, cezerye, uzun süre bayatlamaması ve tok tutma özelliği olan Beypazarı Kurusu, termal içlikler, çay, şeker, kışlık çorap ve kuruyemişlerin yanı sıra ev hanımlarının özenle hazırladıkları yaprak sarması, poğaçalar, tatlılar, çeşitli hediye paketlerinden oluşan kolileri Şırnak Cizre'ye ulaştırdı.

Kampanyaya öncülük eden ilçe esnaflarından Gökhan Çevik "Sıcak evlerimizde haber bültenlerinde gelişmeleri takip etmek bize yakışmazdı. Bizler de geceli gündüzlü terörle mücadele eden, soğuk kış günlerinde görevde olan asker ve polisimiz için birşeyler yapmak istedik ve aklımıza bu geldi. Tüm Türkiye'ye örnek olacağını ümit ediyoruz. Bu aynı zamanda onlar için büyük moral kaynağı. Kampanyamıza az çok demeden destek olan Beypazarı halkımızla gurur duyuyor, hepsine teşekkür ediyoruz" dedi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde gönderilen kolileri teslim alan Bingöl Jandarma Özel Harekat Taburu'nda görevli personel ise duygularını, "Şırnak Cizre'de bulunan bizlere, çeşitli ihtiyaç ve gıda malzemesi göndererek manevi desteğinin yanında, somut olarak desteğinin en azından bir kısmını bu şekilde göstermek isteyen, okuduğum, büyüdüğüm, çocukluğumu geçirdiğim, vatanına ve bayrağına bağlı, askerine ve polisine sahip çıkarak ülkenin bölünmez bütünlüğüne ve bizlere bu şekilde destek olan, Ankara Beypazarı" ndaki vatansever vatandaşlarımıza, arkadaşlarıma, bu işe öncülük yapan Elif Demir, Sibel Yanık, Zafer Yanık, Begüm Demir Akkuş, İbrahim Akkuş, Bekircan Demir, Mustafa ve Nurcan Demir, Gökhan Çevik, Halis Demir, Beypazarı Belediye Başkanı Sayın Tuncer Kaplan ve isimlerini bilmediğimiz tüm Beypazarı halkına, Bingöl Jandarma Özel Harekat Taburu 2. Bölük olarak teşekkür ve şükranlarımızı borç biliriz. Siz ve sizin gibi vatanını bayrağını askerini ve polisini seven vatandaşlarımız var oldukça, desteğiniz ile Misak-ı Milli sınırları içerisinde bir karış toprak verilmeyecek ve göklerde şanlı bayrağımız dalgalanmaya devam edecektir. Hepinizden Allah razı olsun" şeklinde dile getirdi.

Beypazarılılardan Terörle Mücadeleye Destek

Beypazarılılardan Terörle Mücadeleye Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim