• BIST 9773.97
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Beyoğlu'nda silahlı saldırı

Beyoğlu'nda silahlı saldırı
Beyoğlu'nda bir otelde kalan müşterinin oda ücretinin tümünü vermemesi üzerine çıkan silahlı kavga kameralara böyle yansıdı. Görüntülerde bir elinde silah, bir elinde bıçak olan saldırgan, otel çalışanlarına kurşun yağdırıyor.

Saat 12.00 sıralarında Beyoğlu İmam Adnan Sokak’taki bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saatlerinde sokak üzerindeki otele gelen bir şahıs, üzerinde para olmadığını ve ertesi sabah oda ücretini ödeyeceğini söyleyerek otelde kalmaya başladı. Sabah saatlerinde otelden çıkan şahıs, otel çalışanlarıyla tartıştıktan sonra para almaya gittiğini söyleyerek para otelden ayıldı. Bir süre sonra otele gelen şahıs, geceliği 200 lira olan otel odası için 80 lira ödeme yaparak otelde bir gece daha kalacağını söyledi. Bunun üzerine otel çalışanları şahıstan paranın tümünü isteyerek odayı da boşaltmasını söyledi. Bunun üzerine şahısla, otel çalışanlarıyla sözlü olarak başlayan tartışma biranda kavgaya dönüştü.

Bunun üzerine müşteri, tehditler savunarak otelden ayrıldı. Kısa süre sonra iddiaya göre, otelde kalan müşterinin gönderdiği 3 arkadaşı silahlı olarak otele geldi. Otele gelen şahıslar, otel çalışanlarıyla sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şahıslar, çalışanlara silah çekerek ateş etmeye başladı. Otel çalışanlarının da şahıslara karşılık vermesi üzerine şahıslar, dışarıya doğru kaçarak ateş etmeye devam etti. Otelin camlarına gelen kurşunlardan biri de, yoldan geçen ve büfeci olduğu öğrenilen Mesut Güngör'ün sağ kalçasına isabet etti. Saldırgan kaçarken çevreye ateş etmeye de devam etti.

SALDIRI ANI KAMERADA

Beyoğlu'nda yaşanan sıcak anlar kameralara tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde bir elinde silah, diğer elinde bıçak olan saldırgan, otel çalışanlarına saldırıyor. Otel kapısından içeri ateş eden zanlı, bir süre sonra kaçmaya başlıyor. Arkasına dönen zanlı, bir kez daha otel görevlilerine ateş ediyor. Daha sonra olay yerine polisler geliyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim