• BIST 9524.59
  • Altın 2511.012
  • Dolar 32.6136
  • Euro 34.4311
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Beyoğlu’nda İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yüzü Güldü

Beyoğlu’nda İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yüzü Güldü
Beyoğlu'nda ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri zorlu kış günlerinde yalnız bırakmayan Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç...

Beyoğlu'nda ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri zorlu kış günlerinde yalnız bırakmayan Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek kömür ve ev eşyası yardımında bulundu.

Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri kar kış demeden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Sosyal Market ekipleri kar nedeniyle evlerinden çıkamayan yaşlı ve engellileri telefonla arayarak ihtiyacı olan ürünleri kapılarına kadar götürerek teslim ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı diğer bir ekip de sosyal inceleme sonrası ev eşyası ve yakacak ihtiyacı olan vatandaşları belirleyerek ihtiyaç duydukları eşyayı ve yakacağı evlerine kadar götürüp zorlu kış şartlarında rahat bir nefes almalarını sağlıyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Hacı Ahmet Mahallesi'nde ikamet eden yaşlı bir teyzeyle Kalaycıbahçe'de ikamet eden ve zor durumda olan Pembe teyzeyi bu zorlu kış günlerinde yalnız bırakmadı. Ekonomik imkanları yeterli olmadığı için yakacak kömür alamayan ailelere yardım elini uzatan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, alilere kömür yardımında bulundu. Kömürler ailelerin evlerine kadar götürülerek teslim edildi.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN EV EŞYALARI SOSYAL MARKET'TEN

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ayrıca Küçükpiyale Mahallesi'nde oturan Güllü Pikay ile Piripaşa Mahallesi'nde ikamet eden Durmuş Amca'nın ev eşyasına ihtiyacı olduğunu tespit ederek eşya yardımında bulundu. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Koca ile birlikte ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden ekipler, ailelerin ihtiyacı olduğu ev eşyalarını teslim ederek Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın da selamını iletti.

Beyoğlu’nda İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yüzü Güldü

Beyoğlu’nda İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yüzü Güldü

Beyoğlu’nda İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yüzü Güldü

Beyoğlu’nda İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yüzü Güldü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim