• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Beyoğlu’nda Buz Pateni Keyfi Devam Ediyor

Beyoğlu’nda Buz Pateni Keyfi Devam Ediyor
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Belediyesi tarafından Kasımpaşa'da kurulan Buz Pistini ziyaret ederek veli ve öğrencilerle bir araya...

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Belediyesi tarafından Kasımpaşa'da kurulan Buz Pistini ziyaret ederek veli ve öğrencilerle bir araya geldi. Buz pistinden çok memnun olduklarını belirten sekizinci sınıf öğrencisi Caner Yılmaz "Başkanımıza bu tür aktiviteleri yaparak bize bu imkanları sağladığı için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Beyoğlu Belediyesi tarafından Kasımpaşa'da açılan ve giriş biletleri geri dönüştürülebilir bir atık malzeme karşılığında verilen Buz Pisti, yoğun ilgi gördü. Pisti ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Buz pistinden ve hocalardan çok memnun olduklarını belirten öğrenci ve veliler, Başkan Demircan'a teşekkür etti.

"BAŞKANIMIZA BU İMKANLARI SAĞLADIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Dördüncü sınıf öğrencisi olduğunu söyleyen Mine Solak, "Başkanımız burada bize çok güzel bir imkan sağlamış. Arkadaşlarımızla birlikte buraya gelip hem kayıyoruz hem de eğleniyoruz" dedi., Sekizinci sınıf öğrencisi Caner Yılmaz da, "Buz pistinden çok memnunum. Başkanımıza bu tür aktiviteleri yaparak bize bu imkanları sağladığı için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"ÇOK MEMNUNUM, DAHA ÖNCE HİÇ KAYMAMIŞTIM"

Üçüncü sınıf öğrencisi olduğunu ve daha önce hiç kaymadığını belirten Cemal Alparslan ise "Buz Pistinden çok memnunum, daha önce hiç kaymamıştım. Belediye başkanımıza bu pisti kurduğu için çok teşekkür ediyorum." dedi. Öğrenci velisi Selime Alparslan da buz Pistinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Evli ve iki çocuk annesiyim. Oğlum üçüncü sınıfa gidiyor. Buraya kaydını yaptırdım çok memnunum. İlk defa kaydığı için de gerçekten çok memnunum. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun" şeklinde konuştu.

BİLETLER GERİ DÖNÜŞEBİLİR ATIK KARŞILIĞINDA VERİLİYOR

Beyoğlu Belediyesi Buz Pisti'ne giriş bileti, çocuklarda geri dönüşüm bilinci oluşturarak onları doğayı korumaya teşvik etmek amacıyla bir geri dönüştürülebilir atık madde karşılığında veriliyor. Buz Pateni yapmak için için gerekli olan tüm materyallerin de Beyoğlu Belediyesi tarafından karşılandığı buz pistinde, paten yapmayı bilmeyen öğrencilere deneyimli eğitmenler eşlik ediyor.

Her gün ilçede ki okullarda eğitim gören öğrenciler Beyoğlu Belediyesi'nin araçlarıyla buz pistine ulaştırılacak. 20 Nisan gününe kadar açık kalacak "Mobil Buz Pisti" her gün 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Beyoğlu’nda Buz Pateni Keyfi Devam Ediyor

Beyoğlu’nda Buz Pateni Keyfi Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim