• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Beyoğlu’nda 500 öğrenci daha sinemayla buluştu

Beyoğlu’nda 500 öğrenci daha sinemayla buluştu
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Hoca İshak Efendi İmam Hatip Ortaokulu'na yaptığı ziyarette öğrencilerin sinema isteğini geri çevirmemişti.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Hoca İshak Efendi İmam Hatip Ortaokulu'na yaptığı ziyarette öğrencilerin sinema isteğini geri çevirmemişti. Beyoğlu Belediyesi tarafından Taksim'de bir sinema salonuna getirilen 500 öğrenci hep birlikte "Kong Kafatası Adası" isimli filmi izleyerek keyifli dakikalar geçirdi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Başkan Demircan, geçtiğimiz günlerde Hoca İshak Efendi İmam Hatip Ortaokulu'na yaptığı ziyarette öğrencilerin sinema taleplerine karşı vermiş olduğu sinema sözünü yerine getirdi. Hoca İshak Efendi İmam Hatip Ortaokulu'nda 7'nci ve 8'inci sınıflarında okuyan 500 öğrenci Beyoğlu Belediyesi'nin tahsis ettiği otobüslerle okullarından alınarak Taksim İstiklal Caddesi'nde bulunan bir sinema salonuna getirildi. Öğrencilere film gösterimi öncesinde hamburger, patates kızartması ve ayrandan oluşan yiyecek menüsü ikram edildi. Daha sonra hep birlikte "Kong Kafatası Adası" filmini izleyen öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

"İlk defa sinemada filim izleme heyecanını yaşadık"

Beyoğlu Belediyesinin yaptığı etkinlikle "Kong Kafatası Adası" filmini izlemeye getirilen çocuklar çok mutlu olduklarını belirterek, "Ahmet Misbah Demircan başkanımız her istediğimizi yapıyor. Daha önce maça gitmek istemiştik. Galatasaray maçına götürmüştü bizi. Bugün de sözünü tutarak bizleri sinemaya getirdi. Bize yemek ikramında da bulundu. İlk defa sinemada filim izleme heyecanını yaşadık. Çok güzeldi. Çok eğlendik. Bizi çok mutlu etti. Allah onu da mutlu etsin. Allah ondan razı olsun. Başkanımıza çok teşekkür ederiz" dediler.

Beyoğlu’nda 500 öğrenci daha sinemayla buluştu

Beyoğlu’nda 500 öğrenci daha sinemayla buluştu

Beyoğlu’nda 500 öğrenci daha sinemayla buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim