• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C

Beyoğlu PTT Şubesinde Soygun Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Beyoğlu PTT Şubesinde Soygun Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı
Beyoğlu'nda PTT şubesine gelen silahlı kişiler, çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra veznede bulunan parayı alarak kayıplara karıştı. Soygun anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Beyoğlu'nda bir PTT şubesine gelen maskeli silahlı 4 kişi, çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra veznede bulunan yaklaşık 5 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Soygun anı güvenlik kameralarına yansıdı.

YAKLAŞIK 5 BİN LİRAYI ALARAK KAYIPLARA KARIŞTILAR

Olay, 12.00 sıralarında Fetihtepe Mahallesi Cami Sokak üzerinde bulunan Fetihtepe PTT Şubesi'nde meydana geldi. PTT şubesine gelerek ellerindeki silahları çalışanlara doğrultan yüzleri maskeli dört kişi, çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra veznede bulunan yaklaşık 5 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA POLİS GÖNDERİLDİ

Çalışanların ve şubede bulunan müşterilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri, delil topladı.

"İKİ TANESİ MASKELİYDİ"

Yalçın Fidan isimli görgü tanığı, "Bir müşterim geldi postaneyi soyuyorlar diye. Koşarak geldim baktım ki soymuşlar Çınar Sokak'a doğru dört tane çocuk koşarak gidiyorlardı. Sonra polisi aradık. Tahmini 8-10 arası almışlar. İki tanesi maskeliydi.

"BİR TANESİNDE SİLAH VARDI"

Yaşları 16-18 arasındaydı. Bir tanesinde silah vardı.

"BURADA GÜVENLİK GÖREVLİSİ YOK"

Direnme olmadı bayan tek başınaydı zaten postanede. Burada güvenlik görevlisi yok." dedi.

Olay yerindeki incelemelerini sürdüren polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

SOYGUN ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan yaşanan soygun anı çevredeki bir yurdun güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde sokaktan koşarak gelen maskeli, silahlı dört kişi, PTT şubesine giriyor. Bir kişi ise elindeki silahı şubenin kapısından içeri doğrultarak dışarıda bekliyor. Bir süre sonra şahıslar, ellerindeki poşetlerle dışarı çıkarak geldikleri sokağa doğru kaçarak gözden kayboluyor. Şahısların uzaklaşmasının ardından bir kadın şubeden çıkarak dışarı bakıyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim