• BIST 9710.26
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 28 °C

Beyoğlu Belediyesi’nden Ambulans Nakil Hizmeti

Beyoğlu Belediyesi’nden Ambulans Nakil Hizmeti
Beyoğlu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün ambulans nakil hizmeti yüzlerce hastanın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Beyoğlu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün ambulans nakil hizmeti yüzlerce hastanın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Geçirdiği trafik kazası sonrası yürüyemeyen Rasim Erden isimli hastayı ambulansla evinden alarak hastaneye götüren sağlık ekipleri, hastanede rutin kontrollerini yapıldıktan sonra tekrar evine getirdi. Hasta yakınları ise tamamen ücretsiz sunulan hizmetten dolayı Beyoğlu Belediyesi'ne teşekkür etti.

Evlerinden çıkamayan yatalak hastaların hastaneye rahat ulaşmaları için ücretsiz ambulans hizmeti sunan Beyoğlu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, tek telefonla hastaları istedikleri hastaneye taşıyor. Piyalepaşa Mahallesi'nde oturan ve geçirdiği bir trafik kazası sonrası kalçası kırılan Rasim Erden isimli vatandaş da belediyenin ücretsiz ambulans hizmetinden faydalanmak için Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne başvurdu. Hastanın talebi doğrultusunda, Erden'i evinden alan ambulans, Taksim İlkyardım Hastanesi'ne götürdü. Hastanede rutin kontrollerini yaptıran Erden, daha sonra aynı sağlık ekipleri tarafından ambulansla evine getirildi. Hizmetten son derece memnun kaldıklarını ifade eden hasta yakınları ise belediye ekiplerine teşekkür etti.

"BELEDİYEMİZ ÜCRETSİZ HASTA NAKİL HİZMETİ SUNUYOR"

Vatandaşların tek bir telefon ile bu hizmetten faydalanabileceklerini belirten sağlık memuru, Ayhan Yeşiltepe, "Ambulansa gereksinimi olan vatandaşlarımız, Sağlık İşleri Müdürlüğü'müzü 444 0 160 numarasından arayarak bize ulaşabiliyorlar. Randevu verilen hastaları, ambulanslarımızla belirlenen gün içerisinde evlerinden hastaneye taşıyoruz. Hastaneden taburcu olan vatandaşlarımızı ise evlerimize bırakıyoruz. Biz ilk olarak hastanın genel değerlendirmesini yapıyoruz. Çünkü ambulansımız nakil hizmeti veren bir ambulans. Acil hizmet gereksinimi olan hastalarımızı ise hızlı bir şekilde 112 ambulanslarına bildiriyoruz. Bu tamamıyla belediyemizin vatandaşlarına vermiş olduğu ücretsiz bir sağlık hizmetidir" diye konuştu.

TEK TELEFONLA AMBULANS KAPIMIZDA

Hastanın yeğeni Erdal Erden ise belediyenin ücretsiz nakil hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu hizmet bize insan olduğumuzu hatırlatan bir şey. Hastanın bu imkânları yoksa bunları belediyenin sağlayabileceğini gösteren en büyük ve güzel örnek. 1 aydır her telefon açtığımızda belediye ekipleri bize her şekilde yardım sağlıyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve ekibi gerçekten bu işi hakkıyla yapıyorlar. Son derece güzel bir çalışma" dedi.

Beyoğlu Belediyesi’nden Ambulans Nakil Hizmeti

Beyoğlu Belediyesi’nden Ambulans Nakil Hizmeti

Beyoğlu Belediyesi’nden Ambulans Nakil Hizmeti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim