• BIST 9049.03
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Beylikdüzü’nden Dört İsim İstanbulspor Yönetiminde

Beylikdüzü’nden Dört İsim İstanbulspor Yönetiminde
Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbulspor Basketbol Takımı'nın yaptığı anlaşmanın ardından hafta sonu yapılan olağanüstü kongrede Beylikdüzü'nden dört...

Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbulspor Basketbol Takımı'nın yaptığı anlaşmanın ardından hafta sonu yapılan olağanüstü kongrede Beylikdüzü'nden dört isim yönetim kuruluna girdi. Oybirliği ile kabul edilen kararla birlikte Beylikdüzü ismi, artık İstanbulspor Basketbol Takımı formasında yerini alacak.

Bir süre önce Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İstanbulspor Başkanı Cem Derin arasında yapılan özel protokol ile Beylikdüzü Belediyesi, İstanbulspor Başketbol takımına lojistik destekte bulunmak için sponsor olmuştu. İstanbul Lisesi Asım Kocabıyık Konferans Salonu'nda yapılan İstanbulspor Derneği Olağanüstü Kongresinde, Beylikdüzü'nden dört isim yönetim kuruluna girdi. Oybirliği ile verilen kararla; Beylikdüzü İBB ve Belediye Meclis Üyesi Fatih Keleş, Başkan Danışmanı İsmail Yalçın, Beylikdüzülü işadamları Ertan Yıldız ve İsmail Korucu, Cem Derin'in başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde yerini aldı. Beylikdüzü'nden listeye giren bu dört isim oluşturacak icra kurulu ile İstanbulspor Basket Takımı'nın çalışmalarına yön verecekler.

"BEYLİKDÜZÜ, İSTANBUL'UN BATI YAKASI'NIN BAŞKENTİ"

Yapılan olağanüstü kongrede konuşan Beylikdüzü İBB ve Belediye Meclis Üyesi Fatih Keleş, İstanbulspor markasına verdikleri öneme değinerek, Beylikdüzü'nde farklı spor yapma olanakları sunma amacıyla bu yola girdiklerinin altını çizdi. Beylikdüzü'nün İstanbul'un Batı Yakası'nın Başkenti olduğunu belirterek, "Beylikdüzü modern bir ilçe olmasına karşın geçmişi çok yeni. İlçede sağlam bir spor kültürü oluşturabilmek için köklü bir geçmişe sahip İstanbulspor ile bir anlaşma sağlandı. Oluşturulan bu birlikteliğin Beylikdüzü'ne de İstanbulspor'a da fayda getirecek" diye konuştu.

Konuşmacılar yeni bir ilçe olan Beylikdüzü'nde vatandaşa çok daha iyi spor yapma alternatifi sunma amacıyla bu projeye destek verdiklerine dikkat çekerek, Beylikdüzü'nde İstanbulspor sevgisinin sadece maddi destek ile ön plana çıkmadığını, ilçeden maçlara taraflarla gitmenin yanı sıra Çanakkale Savaşı'na katılan ve şehit olan İstanbulsporlu öğrencilerin anısına 4 bin 570 metrekare alanda "Sarı- Siyah'lı park yapımının sürdürüldüğünü ifade ettiler.

BEYLİKDÜZÜ İSMİ FORMALARDA YERİNİ ALACAK

Son olarak sözü alan İstanbulspor Başkanı Cem Derin ise, Beylikdüzü'nden isimlerin yönetim kuruluna girmesinin camiada memnuniyetle karşılandığını belirtti. İlerleyen dönemlerde Beylikdüzü'nde yapımı devam eden kapalı spor salonunda İstanbulspor'un maçlarının yapılacağını kaydeden Derin, "Bu süreçte "Beylikdüzü" ismi İstanbulspor Baskebol Takımı formasında yer alacak" dedi.

Projeye ilgisinden dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkürlerini ileten Derin, "Bu kararın iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" diyerek sözlerini bitirdi.

Olağanüstü Kongre sonunda Divan Başkanı Kamil Hüsnü Terek, yönetime yeni giden dört yeni isme İstanbulspor rozetini taktı.

Beylikdüzü’nden Dört İsim İstanbulspor Yönetiminde

Beylikdüzü’nden Dört İsim İstanbulspor Yönetiminde

Beylikdüzü’nden Dört İsim İstanbulspor Yönetiminde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim