• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Beylikdüzü’nde Yeni Yılın İlk Meclisi Toplandı

Beylikdüzü’nde Yeni Yılın İlk Meclisi Toplandı
Beylikdüzü Belediyesi, 2016'nın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Beylikdüzü Belediyesi, 2016'nın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplanan Ocak ayı meclisinde İmamoğlu, yeni yılın tüm insanlığa, ülkeye ve Beylikdüzü'ne güzellikler katmasını dileyerek "Ayrışmanın olmadığı, olumsuzlukların yaşanmadığı, ifade özgürlüğünün, hoşgörünün daha üst seviyeye taşındığı bir ilçe olsun istiyorum. 2016 huzurlu bir yıl olsun" diye konuştu.

Beylikdüzü'nde yeni yılın ilk meclis toplantısı gerçekleşti. Beylikdüzü Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Tek oturumda tamamlanan mecliste gündem maddelerine geçilmeden önce CHP ve AK Parti grubunun önergeleri meclise sunuldu. CHP Meclis Grubu'nun verdiği 1 sözlü önerge meclisten oy birliği ile geçerken, AK Parti Meclis Grubu 3'ü sözlü, 2'si yazılı olmak üzere 5 sözlü önerge sundu. 1. Yazılı Önerge oy birliği ile kabul edildi, 2. Yazılı Önerge oy çokluğuyla reddedildi.

1. Sözlü Önerge oy çokluğu ile red görürken, 2. Sözlü Önerge oy çokluğuyla kabul edildi.

Okunan 3. Sözlü Önerge ise gerekli şekilde cevaplandı ve oylamaya sunulmadı.

DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ SEÇİLDİ

Önergelerin görüşülmesinin ardından meclis gündem maddeleri görüşüldü. Maddelerden 1, 3, 6, 8, 9, 10 ve 11. maddeler oy birliği ile mecliste kabul görürken, 4, 5 ve 7. maddeler ise oy çokluğuyla meclisten geçti. Meclis başında sunulan önergelerin ise Başkanlık makamına iletilmesi oy birliği ile kabul edildi. Mecliste gizli oy yöntemiyle Denetim Komisyonu Üyeleri de seçildi. Aziz Gökdeniz, Fuat Beyazıt, M. Deniz Çakıroğlu, Rukiye Doğruyol, Ali Gürsel Ovalı oylama sonucu denetim komisyonu üyeleri oldu.

"YENİ YIL HUZUR GETİRSİN"

2016 yılının Ocak Ayı Meclis Toplantısı tek oturumla sona erdi. Yeni yıl ile ilgili bütünleştirici mesajlar veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçeyi yönetenler olarak herkesin sorumluluğu olduğunu ve görevleri en iyi şekliyle yerine getirmek için çalıştıklarını ifade etti. İmamoğlu, "2015'te yaşanan talihsiz olayların duyulmayacağı bir yıl olsun. Kaybedecek bir vatandaşımız, bir toprağımız dahi yok. 2016, huzur getirsin" şeklinde konuştu.

Beylikdüzü’nde Yeni Yılın İlk Meclisi Toplandı

Beylikdüzü’nde Yeni Yılın İlk Meclisi Toplandı

Beylikdüzü’nde Yeni Yılın İlk Meclisi Toplandı

Beylikdüzü’nde Yeni Yılın İlk Meclisi Toplandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim