• BIST 9714.71
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

“Beyimoğlu: Gözyaşlarımla Başladım, Gözyaşlarımla Bitireceğim”

“Beyimoğlu: Gözyaşlarımla Başladım, Gözyaşlarımla Bitireceğim”
Pazar günü Muğlaspor'un 3. Lig yolundaki kader maçı öncesi kulüp başkanı Haluk Beyimoğlu, destek anlamında bazı kesimlerden yeterli destek göremediklerini...

Pazar günü Muğlaspor'un 3. Lig yolundaki kader maçı öncesi kulüp başkanı Haluk Beyimoğlu, destek anlamında bazı kesimlerden yeterli destek göremediklerini belirtti. Var oluş nedenlerinin tek dayanağını insan olan bazı STK'ların "Memleket meselesi" diye çıktıkları yolda kendilerini yalnız bıraktığını söyleyen Beyimoğlu, bu STK'ların para değil, en azından son maçta Muğlaspor'a zaman ayırmalarını istedi.

"MEMLEKET MESELESİNDE YALNIZ BIRAKILDIK"

Muğla insanının ortak değerinin sadece Muğlaspor kaldığını, belirten Beyimoğlu, "Bu iş bitti, olmaz denildi, oldu. Şükür rabbimize bizi buraya kadar gelmemizi nasip etti. İnşallah sonunu da getireceğiz. Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız ve sivil toplum kuruluşlarının bir kısmı destek verdi ama bana göre yeterli desteği hala alamamış durumdayız. Toplum adına çalıştıklarını söyleyen siyasi partilerimizin gençlik kollarından nedense hala bizimle diyaloga geçen yok. Bence siyasi partilerimizin var oluş nedeni insanlarımız ve o şehirde yaşayanlardır. STK'ların var oluş nedeni de insanlara hizmettir. Memleket meselesi diye çıktığımız yolda hala bazı kesimlerce yalnız bırakıldığımızı hissediyoruz biz. Muğlaspor kulübü sadece Valimizin, 2 milletvekilinin, Büyükşehir Belediye Başkanının ve birkaç ilçe belediye başkanının kulübü değildir. Muğlaspor kulübünün komple 48'e ait olduğunu düşünüyorum. Ben de birçok STK'da görev alıyorum. Çok üzülerek söyleyeyim. İki günlük, üç günlük çalışma toplantıları için toplum yararına çalıştığını söyleyen arkadaşlar memleket meselesi olarak adlandırdığımız Muğlaspor davasına zaman ve para ayırmıyorlar. Para ayırmalarını geçtik, artık bizim para ile bir işimiz yok, zaman ayırmalarını istiyoruz. Bana göre bu insanlar ikiyüzlülüğünü ortaya koyuyor. Bu açıklamaların belki bugün yeri değil ama yeterli desteği bulamadığımız için yapmak zorunda bırakılıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarındaki görevli arkadaşlar "İzmir'de kahvaltılı toplantı var" denildiğinde çoluk çocuk gidiliyor, ama Muğlaspor davasında biz bu gerekli desteği göremiyoruz. İlçelerimiz sanki Menteşe'ye göre biraz daha fazla destek veriyor. Her ilçemizden iyi mesajlar alıyoruz. Fethiye ve Yatağan gibi. Biz yalandan destek değil, samimi destek istiyoruz. Ben bu işe gözyaşlarımla başladım, yine gözyaşlarım ile bitirmek istiyorum" dedi.

"5 MİLYON LİRALIK MAÇA ÇIKIYORUZ"

Mğlaspor'un 3. Lig yolunda son maçına çıkacağını belirten Beyimoğlu, bu maçın sadece maç olmaktan öte, 5 milyon liralık bir maç olduğunu belirtti. Beyimoğlu, "Bugüne kadar bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu desteklerle buralara kadar geldik. Nasip olursa bir 90 dakika sonra daha da ileriye gideceğiz. Toplam 3 milyon liralık Federasyondan verilecek ve harcadığımız para ile birlikte 5 milyon liralık bir maça çıkıyoruz. Bu 3 milyon lira Muğla'nın kasasına girecek" dedi.

"3. LİGE ÇIKARSAK ADAY DEĞİLİM"

Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, Mayıs ayı içinde kulübün olağan kongresinin olduğunu belirterek, "Kongremizin bizim için bir şans olduğunu düşünüyorum. Biz Muğlaspor 48'indir diye yola çıktık. Bu kongrede ben şahsen takımın 3. Lige çıkması durumunda aday olmayacağım. Eğer takım 3. Lige çıkmazsa ben tekrar adaya olacağım ve devam etmek istiyorum" dedi.

SINIRSIZ OTOBÜS DESTEĞİ

Konya'da oynanacak Sultangazi maçı öncesi Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin sınırsız otobüs desteği verdiğini belirten Muğlaspor Kulüp Başkanı Beyimoğlu, "Ulaşım konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Taraftarlarımızın konforu için her türlü imkân sağlandı. Yolda bizim yiyecek içecek ikramlarımız da olacak. Mümkün olduğunca taraftarlarımıza maddi ve manevi yük olmamaya çalışıyoruz. Bizim istediğimiz sadece Konya'da takımı yalnız bırakmasınlar. Kütahya maçında biz bunun eksikliğini çok yaşadık. Kütahya maçı öncesi bir hafta boyunca yırtındım. Biz bu maçı masa başında kaybedeceğiz dedim ve maçın ilk 20 dakikasında bu endişelerimizde haklı olduğumuz ortaya çıktı. Biz bunu bir daha yaşamak istemiyoruz" dedi.

“Beyimoğlu: Gözyaşlarımla Başladım, Gözyaşlarımla Bitireceğim”

“Beyimoğlu: Gözyaşlarımla Başladım, Gözyaşlarımla Bitireceğim”

“Beyimoğlu: Gözyaşlarımla Başladım, Gözyaşlarımla Bitireceğim”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim