• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Beyazay Derneği’nden Başkan Külcü’ye Ziyaret

Beyazay Derneği’nden Başkan Külcü’ye Ziyaret
Türkiye Beyazay Derneği Çorum Şubesi Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında...

Türkiye Beyazay Derneği Çorum Şubesi Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti.

Beyazay Derneği Çorum Şube Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, derneğin kamu yararına hizmet eden bir dernek olduğunu belirterek Çorum'da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çorum Belediyesi'nin engelleri aşmak için engelli vatandaşlara yönelik ürettiği projeler ve yaptığı çalışmalar bakımından Türkiye'deki az sayıda belediyelerden birisi olduğunu vurgulayan Hüsülüoğulları, "Şehrimizde sizin engellilere verdiğiniz destekler, bizlere de örnek oluyor. Çorum ölçeğindeki illere örnek çalışmalar yapıyor ve yapmaya devam ediyorsunuz. Yaptığınız hizmetler için engelli aileleri adına teşekkür ediyorum. İnşallah biz de belediyemizle birlikte güzel çalışmaları birlikte yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, Çorum'a hizmet ederken genç, yaşlı, bebek, kadın, engelli ayrımı yapmadan insan odaklı hizmet ettiklerini söyledi. Yaptıkları tüm çalışmaların bir ekip işi olduğunun altını çizen Başkan Külcü, yürütülen çalışmalarda ekiplerine dışarıdan kanaat önderliği yapacak kişilerin önemli olduğunu belirterek, bu yüzden sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini ifade etti.

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkeziile Buhara Kültür Merkezi içerisinde yer alan Rehabilitasyon Merkezi'nde farklı branşlarda engelli vatandaşların hem eğitim aldıklarını hem de zamanlarını en güzel şekilde geçirme imkanı bulduklarını kaydeden Başkan Külcü, "Bugün engelli kardeşlerimizin kullanımına uygun yeni bir araç aldık. Engellilerimize her konuda hassasiyet göstermeye gayret ediyoruz. Sizler proje üretin bizde Çorum Belediyesi olarak sizlere destek verelim. Dernek faaliyetlerinizde sizlere başarılar diliyorum" dedi.

Beyazay Derneği’nden Başkan Külcü’ye Ziyaret

Beyazay Derneği’nden Başkan Külcü’ye Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim