• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Besni’ye Araç Plaka Okuma Sistemi Kurulacak

Besni’ye Araç Plaka Okuma Sistemi Kurulacak
Adıyaman'ın Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, ilçesinin asayiş, güvenlik ve trafik düzenini daha ileri götüreceklerini söyledi.

Adıyaman'ın Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, ilçesinin asayiş, güvenlik ve trafik düzenini daha ileri götüreceklerini söyledi.

Besni Güvenlik Güçlerine Yardım Derneği toplantısında konuşan İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, "İlçemizin huzur ve güvenliği, kamu düzeninin korunması ve devamının sağlanması için canla başla çalışmaktayız. İnşallah en kısa sürede terör olaylarının yaşandığı bölgelerde tekrardan kamu düzeni sağlanır ve vatandaşlarımız huzur içerisinde yaşamlarını, eğitimlerini ve seyahatlerini sürdürür. Milletimizin moralini bozmak ve kardeşlik hukukunu bitirmek isleyenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır. Vatan olmazsa millette devlette olmaz. Bağımsız olmayan vatan orada yaşayanlar için zindan olur. Suriyeli kardeşlerimize baktığımızda her şeyi görmekteyiz. Vatanın olmazsa sığınacak yerinde olmaz. Ne elindeki diplomanın, ne malın, nede şöhretin kıymeti vardır. Bu nedenle ülkemize her zamankinden daha çok sahip çıkacağız. Vatan, bayrak ve inanç uğruna şehit düşen Kahraman polis ve askerlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifalar dilerim" dedi.

Besni'de 2013 yılında 660, 2014 yılında 656, 2015 yılında ise 620 asayiş olayı meydanı geldiğini söyleyen Avan, "Yıllara göre baktığımızda azalan bir trend görmekteyiz. Çevre il ve ilçelere baktığımızda ise artan bir trend görülmektedir. Huzurun ve eğitimin kenti Besni'mizin asayiş, güvenlik ve trafik düzenini polis halk ilişkileri çerçevesinde inşallah daha ileri götüreceğiz. Vatandaşın, STK'ların ve kanaat önderlerinin desteği olmadan tek başına başarıya ulaşmak mümkün değildir. Bizlerde sizlerin desteği ile gücümüzü yasalardan alarak hukukun üstünlüğü çerçevesinde görevimizi yapacağız. Besni ilçemizin güzide insanlarının oluşturduğu Güvenlik Güçlerine Yardım Derneği ile ilçemize kaliteli güvenlik hizmeti sunabilmek ve polis halk ilişkilerini en üst seviyede tutmak için çalışmaktayız" diye konuştu.

PLAKA OKUMA SİSTEMİ KURULACAK

Besni'de ek Mobese çalışmalarında sona gelindiğini belirten Avan, "İlçemizde mevcut kurulu 3 adet hareketli, 3 adet sabit kamera mevcuttu. Bunlara ek olarak yine Otogar Kavşağı'na, Yenikent'te bulunan Yurt Kavşağı'na toplam 3 dönerli, 9 adet sabit kamera konuldu. Kameraların montajı yapıldı ve sadece bağlantıları kaldı. 1 kaç hafta içerisinde bu kameraların bağlantıları yapılarak devreye girecek. Yine ilçemizin Gaziantep girişine, Adıyaman girişine ve Gölbaşı girişine plaka okuma sistemi kurulması için keşif yapıldı ve ihale sürecine geçildi. Plaka okuma sisteminin kurulması için duble yolun bitmesi beklenecek. Plaka okuma sistemi sayesinde ilçemize giriş çıkış yapan araçların plakaları sistemde kayıt altına alınacak. Bu sayede işimiz biraz daha kolaylaşacak. Yeni hizmet binamızın ihalesi yapıldı ve yapımı hızlı bir şekilde devam ediyor. 2015 yılı içerisinde emniyetimize 2 adet araç kazandırıldı. Bu araçların emniyetimize kazandırılmasında Genel Müdür Yardımcımız Mehmet Akdeniz bizzat ilgilendi. Kendilerine de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim