• BIST 9693.46
  • Altın 2496.132
  • Dolar 32.475
  • Euro 34.6284
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Besni Güvenlik Güçlerine Yardım Derneğine Cuma Ayhan Seçildi

Besni Güvenlik Güçlerine Yardım Derneğine Cuma Ayhan Seçildi
Besni Güvenlik Güçlerine Yardım Derneğinde Şükrü İşitmen'den boşalan başkanlık koltuğuna Cuma Ayhan seçildi.

Besni Güvenlik Güçlerine Yardım Derneğinde Şükrü İşitmen'den boşalan başkanlık koltuğuna Cuma Ayhan seçildi. Besni İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan olağan genel kurul, tek liste halinde gerçekleştirildi.

Genel kurula, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, AİLEMDER Adıyaman İl Başkanı Soydan Doğru, Kızılay Besni Şube Başkanı Ali Erdoğan, Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kasap, Yeni Besni Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif İşitmen, Çukobirlik Adıyaman Kooperatif Başkanı Şahin Sümer, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Nuri Tuğsuz, CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, Besni Kent Konseyi Başkanı Battal Coşkun ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kongrede Divan Başkanlığına Ali Erdoğan seçilirken, katip üyeliklerine ise Şaban Türkmen ve Haydar Gülten seçild. Kongrede Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, derneğin katkıları ile emniyete yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Kongrede yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile tahmini bütçe okunarak ibra edildi. Ayrıca genel kurul toplantısının 2 yılda bir yapılması da oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra yapılan seçim sonrası başkanlığa tek aday olarak Cuma Ayhan başkanlığa seçilirken, Yönetim Kurulu üyelerine Ömer Kaya, Sermes Karadayı, Asım Öcal ve Ramazan Durmuş seçildi. Yedek üyeliklerine ise, Memet Kuş, Ömer Alkan, Cuma Dayan, Fevzi Öztürk ve Sadettin Karaboğa seçildi.

Denetim kurulu üyeliklerine ise, Haydar Gülten Erol Özbay ve Arif İşitmen seçilirken, Yedek üyeliklere Faruk Bozdağ, Zeyrek Tektaş ve Muhittin Çakır seçildi.

Besni Güvenlik Güçlerine Yardım Derneğine Cuma Ayhan Seçildi

Besni Güvenlik Güçlerine Yardım Derneğine Cuma Ayhan Seçildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim