• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Beşminare Akademi'den 'Gazeteciler Günü' etkinliği

Beşminare Akademi'den 'Gazeteciler Günü' etkinliği
Bitlis Beşminare Düşünce Akademisi tarafından, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenledi.

Bitlis Beşminare Düşünce Akademisi tarafından, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenledi.

Bitlis Öğretmenevi'nde yapılan kahvaltı programında, Bitlis ve ilçelerinde görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Bitlis Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer, "Günümüzde neredeyse soluduğumuz hava, içtiğimiz su gibi ihtiyaç duyduğumuz, dünyadan ve olaylardan haberdar olmamızı sağlayan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." dedi.

Kahvaltı programından sonra gazetecilere minnettarlığını ifade eden birer teşekkür belgesi veren Serdar Durer, şöyle devam etti: "Kamuoyunun doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasını sağlamak için gece gündüz demeden, kar, kış, tipi, fırtına, yağmur, çamur, ayaz, savaş, çatışma demeden, bazen en uzak yerlere kadar gidip bizleri bilgilendiren, her şeyden haberdar olmamızı sağlayan tüm basın mensuplarına minnettarız. Düzenli bir mesaisi olmayan, neredeyse dünyadaki sayılı mesleklerden biri olan gazetecilik, her türlü zorluğa karşı ciddi mücadelelerin verildiği olağanüstü zorluklar içeren bir meslektir. Vatandaşın talep ettiği hizmetlerin gelmesi başta olmak üzere, yapılması planlanan çalışmalara kamuoyunun nabzını tutarak yön veren, her türlü zorluğa, sıkıntıya katlanmak zorunda kalan, birçok defa yaptıkları görevleri dolayısı ile kişileri ve kurumları karşılarına almak zorunda kalan basın mensuplarına bir değil, binlerce kez minnettarız. Bu büyük sorumluluğu hakkı ile yerine getirmek hususunda özveri ile görev yapan gazetecilerimizin, bu özel günlerinde yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Dünyanın her tarafında bu kutsaliyeti yüksek, ulvi mesleği ifa eden tüm gazetecilerin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü içtenlikle tebrik eder, hepinize başarılarınızın devamını ve kolaylıklar dilerim."

Daha sonra, kahvaltıyı müteakip, Bitlis ve ilçelerinde görev yapan tüm gazetecilere hizmetlerinden ötürü Düşünce Akademisi tarafından minnettarlık belgeleri takdim edildi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim