• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 25 °C

Beşizlerin Mama Ve Bezleri Osmangazi’den

Beşizlerin Mama Ve Bezleri Osmangazi’den
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hatice ve Fatih Yılmaz çiftinin beşiz bebeklerini hastanede ziyaret ederek, mama ve bebek bezlerinin bir yıl boyunca...

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hatice ve Fatih Yılmaz çiftinin beşiz bebeklerini hastanede ziyaret ederek, mama ve bebek bezlerinin bir yıl boyunca belediye tarafından karşılanacağını söyledi.

Ağrı'da oto elektrikçiliği yapan Fatih Yılmaz, eşi Hatice Yılmaz'ın hamile olduğunu öğrenince büyük mutluluk yaşadı. Ecrin isminde 3 yaşında bir kız çocuk sahibi olan Yılmaz çifti, hastaneye gittiklerinde doktorun beşiz çocukları olacağını söylemesi üzerine hem şaşkınlık, hem de sevinç yaşadı. Bursa'ya gelen Yılmaz çifti, özel bir hastanede15 kişilik sağlık ekibinin girdiği ameliyatla beşizlerine kavuştu.

Eşi Sevginaz Dündar ve Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte beşizleri hastanede ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bebeklerin bir yıllık mama ve bez ihtiyaçlarını karışlayacaklarını söyledi. Dr. Mustafa Esgin'den beşizlerin durumları hakkında bilgi alan Dündar, "Tenzile, Hira Nur, Havva, Rabia ve Berfin bebeğin sağlık durumlarının son derece iyi olduğunu öğrendik. Hastane yöneticilerimizin özel izni ile doğum sorası konuldukları kuvözlerde yakından görme fırsatı bulduğumuz yavrularımıza Allah'tan sağlık ve uzun ömür diliyorum" dedi.

Dündar, "Öğrendiğim kadarıyla böyle beşiz doğum dünyada 65 milyonda bir rastlanan durummuş. Bu çok özel yavrularımızın son derce sağlıklı olduklarını öğrenmek, onları yakından görüp ağlamalarını duymak, minik ellerini ve ayaklarını oynatmalarını seyretmek insana büyük bir mutluluk veriyor. Allah anne ve babaları ile sağlıklı bir hayat nasip etsin" diye konuştu.

Beşizlerin Mama Ve Bezleri Osmangazi’den

Beşizlerin Mama Ve Bezleri Osmangazi’den

Beşizlerin Mama Ve Bezleri Osmangazi’den

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim