• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

"Beşiktaş'ta imzalar kağıda değil kalplere atılır"

"Beşiktaş'ta imzalar kağıda değil kalplere atılır"
Siyah-beyazlı kulüpte; Demba Ba, Jose Sosa, Ramon Motta, Gökhan Töre ve Cenk Tosun için toplu imza töreni gerçekleştirildi

Beşiktaş Kulübü; daha önce transfer edilen Demba Ba, Jose Sosa, Ramon Motta, Gökhan Töre ve Cenk Tosun için toplu imza töreni düzenledi. “Burası Beşiktaş burada imzalar kağıtlara değil kalplere atılır” sloganıyla düzenlenen imza töreninde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önemli açıklamalar yaptı.

“Bazı transferlerimiz uzun sürmüş olabilir ama bunlar kulübün menfaatleri içindi” diyerek sözlerine başlayan Başkan Fikret Orman “Geçen sezondan bu yana ilerleme kaydettik. Önemli markalarla sponsorluk anlaşmaları imzaladık. Voleybol takımımızın sponsorunu da haftaya açıklayacağız. Bütün amacımız bu sezon ligi şampiyon olarak tamamlamaktır. Bu değerli kardeşlerimiz önümüzdeki 3-4 sene Beşiktaş’a hizmet edecekler. Beşiktaş forması çok önemlidir. Beşiktaş formasının kıymetini bilecekleri bir sezonu temenni ediyorum” dedi.

“ŞAMPİYON OLARAK EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALMAK İSTİYORUZ”

İmza törenindeki futbolcuların transfer süreçlerine değinen Fikret Orman şunları söyledi:

“Demba Ba için yaptığımız görüşmeler uzun sürdü. Zor bir süreçti. Chelsea Kulübü ve yakın dostum CEO’su Ron Gourlay bize çok yardımcı oldu. Hayırlı olmasını diliyorum. Çok inandığımız bir santrfor. Hem karakteri ve duruşuyla Beşiktaş ahlakına uygun bir transfer.”

“Jose Sosa’nın kariyeri belli. Şampiyonlar Ligi finali oynamış, kıymetli bir arkadaşımız. İyi bir Beşiktaşlı olan Sayın Mübariz Mansimov’a bu transferdeki pazarlıklar aşamasındaki manevi desteğinden dolayı teşekkür ediyorum.”

“Ramon Motta geçen sezon da bizimle birlikteydi. O bizi istedi, biz de onu istedik. Beşiktaş’ta kalıcı olacağını düşündüğümüz için bu transferi gerçekleştirdik. İnşallah forma devamlılğını sürdürür.”

“Cenk Tosun’un özellikle anne ve babasına teşekkür ediyorum. Baskı altında kaldılar ama Cenk çok iyi bir Beşiktaşlı. Beşiktaş’ta sözleşme imzalamasına rağmen eski takımı için terinin son damlasına kadar akıttı. Bizi çok mutlu edecek bir transfer.”

“Gökhan Töre için de çok uğraştık. Bonservis problemleri vardı. Tataristan Cumhurbaşkanı bayağı yardımcı oldu. Bizim işimiz bu. Takdir edilmek iyi bir şeydir. Camia başkanı olarak bu transferlerde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Transferlerin yüzde 90’ını ben yönettim. Zor bir süreçti. Şampiyon olarak bu emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz. Beşiktaş’ın 24 kişilik kadrosu tüm kulvarlarda yarışı götürecek bir kadrodur. Sağ bek mevkiinde oynayabilecek iyi futbolcularımız var. Linnes'i alamadık, kulübü bırakmak istemedi. Biz de saygı duymak zorunda kaldıkama oynayacak futbolcularımız başarılı olacaktır.”

İmza töreninde konuşan futbolcular ise duygularını şöyle ifade etti:

JOSE SOSA: Şu an çok mutluyum. Uzun bir pazarlık süreci oldu. Büyük bir istekle buraya geldim. Bana ‘Dünyanın en iyi taraftarı burada’ denildiğinde çok büyük bir beklentiye girdim. Buraya gelmeden Arda Turan ile de konuştum. Atletico Madrid de beni istedi ama ben Beşiktaş’ı tercih ettim.

DEMBA BA: Benim için bu kulübün bir parçası olmak büyük onur. Bu kulüp için büyük başarılar elde edeceğiz. Başka bir kulübe gitseydim bu hissi yaşayamayacaktım. Burada olmayı birkaç yıldır istiyordum. Kronik sakat olduğumu söyleyenler son 4-5 sezon attığım gollere baksınlar.

RAMON MOTTA: Beşiktaş’a geldiğim ilk günden bu yana kalma isteğimi açıkça belirttim. Burada uzun yıllar kalmak istiyorum. Beşiktaş’ta kendimi ve kimliğimi buldum. Takımdaki ilişkiler çok iyi.

GÖKHAN TÖRE: Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada kaldığım için çok mutluyum. Buraya geri döneceğimi biliyordum.”

CENK TOSUN: Bu formayı terletebileceğim için çok mutluyum ve şanslıyım. Buraya şampiyonluklar kazanmaya geldim. Süleyman Seba sezonunda şampiyonluk bizim için daha anlamlı olacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim