• BIST 8897.39
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Beşiktaşlı taraftarlar şampiyonluğu kutladı

Beşiktaşlı taraftarlar şampiyonluğu kutladı
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş'ın 2016-2017 sezonunda şampiyonluğunu ilan etmesi, siyah-beyazlı taraftarlar tarafından coşkuyla kutlandı.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor'u deplasmanda 4-0 yenen Beşiktaş'ın 2016-2017 sezonunda şampiyonluğunu ilan etmesi, Antalya'daki siyah-beyazlı taraftarlar tarafından kutlandı. 

Şehir merkezindeki bazı işletmelerde kurulan dev ekranlarda karşılaşmayı izleyen Beşiktaşlılar, maçın son düdüğünün çalınmasının ardından büyük sevinç yaşadı. Meşaleler yakan ve "Şampiyon Beşiktaş" şeklinde tezahürat yapan taraftarlar, Işıklar Caddesi'ne doğru yürüyüşe geçti.

Beşiktaş'ın şampiyonluğunu birçok taraftar ise araçlarıyla konvoya katılıp korna çalarak ve takımlarının bayraklarını sallayarak kutladı. Onlarca araçtan oluşan konvoyla 100. Yıl, Güllük ve Konyaaltı caddelerinde tur atan siyah-beyazlı taraftarlar takımları lehine tezahüratlarda bulundu.

Lefkoşa

Sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın zaferini, KKTC'deki taraftarlar sevinçle karşıladı.

Maçın ardından bir grup taraftar, başkent Lefkoşa'daki Dereboyu Caddesi'nde toplandı. Burada meşaleler yakan Beşiktaşlılar, şampiyonluk şarkıları söyledi, tezahüratta bulundu.

Bir grup taraftar da Mehmet Akif Caddesi'nde davul zurna eşliğine halay çekti. Kutlamalara, yoldan araçlarıyla geçenlerde korna çalarak eşlik etti.

İzmir

Gaziantep'teki karşılaşmanın bitiminin ardından zmir'deki Gündoğdu Meydanında toplanan Beşiktaşlı taraftarlar, meşalelerle, tezahüratlar ve marşlarla üst üste 2. şampiyonluklarını kutladılar. Coşkulu taraftarlar havai fişek patlattı.

İzmir'de araç konvoyları da oluşturan Beşiktaşlı taraftarlar, korna çalarak, elindeki bayraklarla coşkularını paylaştı. 

Zonguldak

Zonguldak'ta siyah-beyazlı taraftarlar, araçlarıyla konvoy oluşturarak kentte tur attı. Uzun Mehmet Caddesi'nden Valilik önüne gelen taraftarlar, Madenci Anıtı'na kadar yürüdü. 

Düzce

Beşiktaşlı taraftarlar maç sonunda Düzce'de de şampiyonluk kutlaması yaptı. Anıtpark Meydanı'na gelen Beşiktaş taraftarları ellerinde bayraklarla ve meşaleler eşliğinde şampiyonluğu kutladı.

Uzun araç konvoyu oluşturulan taraftarlar, marşlar söyleyerek şampiyonluk coşkusunu yaşadılar.

Karabük

Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı'na gelen Beşiktaş taraftarları ellerinde bayraklarla şampiyonluğu kutladı. 

Bazı vatandaşlar da araçlarıyla konvoy oluşturdu, klakson çalarak şampiyonluğun sevincini yaşadılar.

Ağrı

Ağrı şehir merkezindeki kahvehane ve restoranlarda kurulan dev ekranlarda karşılaşmayı izleyen Beşiktaşlılar, maçın bitiş düdüğüyle beraber büyük sevinç yaşadı.

Dörtyol Meydanında toplanan taraftarlar meşaleler yakarak, "En Büyük Beşiktaş" ve "Siyah Beyaz, şampiyon Beşiktaş" şeklinde tezahürat yaparak üst üste 2. şampiyonluğunu kutladılar. Bazı taraftarlar da havai fişek patlattı.

Araç konvoyları da oluşturan çok sayıda Beşiktaş taraftarlar, korna çalarak, ellerindeki bayraklarla coşkularını paylaştı. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim