• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Beşiktaş’ın Genç Yetenekleri Milano’da Turnuvaya Katılacak

Beşiktaş’ın Genç Yetenekleri Milano’da Turnuvaya Katılacak
Beşiktaş, U-14 ve U-15 Akademi Takımı oyuncuları, 26-29 Mayıs tarihinde GAZPROM'un sponsorluğunda gerçekleşecek "Dostluk İçin Futbol Programı" çerçevesinde...

Beşiktaş, U-14 ve U-15 Akademi Takımı oyuncuları, 26-29 Mayıs tarihinde GAZPROM'un sponsorluğunda gerçekleşecek "Dostluk İçin Futbol Programı" çerçevesinde Milano'da düzenlenecek Uluslararası Sokak Futbol Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Konuyla ilgili BJK Futbol Özkaynak Düzeni Hakkı Yeten Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına; Futbol Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar, U-15 Takımı Antrenörü Aydın Tuna ve U-15 Takımı kaptanı Erkan Çınar katıldı.

BAYRAKTAR: "BU ORGANİZASYONLARI ÇOK ÖNEMSİYORUZ"

Basın toplantısında konuşan Futbol Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar, "GAZPROM'un sponsorluğunda düzenlenecek Dostluk için Futbol temalı organizasyonda GAZPROM'a Beşiktaş'ı tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Beşiktaş olarak her yıl uluslararası 30-40 arası turnuvaya katılmaktayız. Oyuncularımızın uluslararası tecrübelerini geliştirmek için bu organizasyonları çok önemsiyoruz. GAZPROM'un davetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. GAZPROM'un düzenlediği bu turnuva mini bir sokak futbol turnuvası olarak düzenlenecek. Organizasyona U-14 ve U-15 takımlarımızdan 8 oyuncumuz katılacak. Başlarında da altyapımızdan yetişmiş ve A takımımıza kadar yükselmiş Aydın hocamız bulunacaktır. Tekrar GAZPROM'a ve sizlere burada olduğunuz için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

PAK: "BU YIL DÖRDÜNCÜ SEZONU KUTLUYORUZ"

Dostluk için Futbol Programı Medya Direktörü Filiz Pak ise, "UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sponsoru GAZPROM'un düzenlediği Dostluk için Futbol Programı'nda bu yıl dördüncü sezonu kutluyoruz. 2016 yılında Dostluk için Futbol Programı'nda Türkiye'yi Beşiktaş temsil edecek. Bu süreçte proje kapsamında vermiş oldukları destekten dolayı BJK Futbol Özkaynak Düzeni'ne ve tüm Beşiktaş camiasına yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

TURNUVA MİLANO'DA

Milano'da düzenlenecek turnuvaya 32 ülkeden aralarında Atletico Madrid, Schalke 04, Inter gibi önemli futbol takımları katılacak. Turnuvanın ardından Beşiktaşlı oyuncular, 2015-2016 UEFA Şampiyonlar Ligi Final mücadelesini de izleme şansı bulacaklar.

Beşiktaş’ın Genç Yetenekleri Milano’da Turnuvaya Katılacak

Beşiktaş’ın Genç Yetenekleri Milano’da Turnuvaya Katılacak

Beşiktaş’ın Genç Yetenekleri Milano’da Turnuvaya Katılacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim