• BIST 9530.47
  • Altın 2470.156
  • Dolar 32.4653
  • Euro 34.7126
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Beşiktaş'a 2 günlük yoğun tedavi

Beşiktaş'a 2 günlük yoğun tedavi
Kartal'da yorgunluk için masörler, motivasyon için kulüp mentörü devreye sokuldu...

Beşiktaş'ta yoğun temponun vermiş olduğu yorgunluğun ve Liverpool yenilgisinin moral bozukluğunun atlatılması için seferberlik ilan edildi. Futbolcular yorgunluk problemini iki gün boyunca masaj yaptırarak çözmeye çalıştı. Masörler ve fizyoterapistler bu nedenle ekstra mesai yapmak zorunda kaldı. Eskişehirspor maçı öncesi moral ve motivasyon sorunu ise teknik Direktör Slaven Bilic'in yanı sıra kulüp mentörününde devreye girmesiyle çözüldü. Mentörün siyah-beyazlı oyuncularla bire bir görüşmeler yaptığı öğrenildi. 

YEDİ İSİM CEZA SINIRINDA
Beşiktaş'ta Demba Ba, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Gökhan Töre, Veli Kavlak ve Motta, yarınki karşılaşmada da sarı kart gördükleri takdirde, 22. haftada Balıkesirspor ile Ankara Osmanlı Stadı'nda oynanacak maçta cezalı duruma düşecekler. Bu arada, sakatlıkları nedeniyle yarınki maçta yer alamayacak Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı'nın da üçer sarı kartı bulunuyor.

DEPLASMAN KARTALLARI
Eskişehir'de 3 puan arayacak olan Beşiktaş, bu sezon özellikle deplasman maçlarındaki başarısıyla dikkat çekiyor. Ligde şu ana kadar rakip sahada 10 karşılaşmaya çıkan Kartal, sadece Kayseri Erciyes'e 3-2 mağlup olurken, diğer 9 maçı kazanmasını bildi. Deplasmandaki son 6 lig maçından üç puanla ayrılan siyah-beyazlılar, 1998-99 sezonundaki 7 maçlık serinin ardından rakip sahalardaki en başarılı performansını sergiliyor.

KAPALI GİŞE OYNANACAK
Eskişehir'le Beşiktaş arasında oynanacak maça yoğun ilgi var. Siyah-beyazlı taraftarlara ayrılan deplasman tribünü için çok az sayıda biletin kaldığı öğrenilirken Eskişehirspor taraftarlarının da biletlerin büyük bir kısmını satın aldığı belirtildi. 100 TL ile 10 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan biletlerin bugün tükenmesi ve karşılaşmanın kapalı gişe oynanması bekleniyor.

LİVERPOOL TAKTİĞİ!..
Teknik direktör Bilic, Liverpool maçında yapılacak rövanşa, ilk maçtaki oyun anlayışıyla çıkmayı planlıyor. Bu nedenle de bugünkü Eskişehirspor karşılaşmasında, İngiltere'deki mücadelenin taktik anlayışını uygulatacak. Rakip ataklarda Demba Ba da dahil herkes savunmaya yardıma gelirken takım, defansif anlayışı önceliğine alacak. Önce rakibin hızı kesilecek, ardından dagol için yüklenilecek

SOSA REKORA ÇIKIYOR!
3 gol ve 5 asistle kupa ve ligde 9 gole katkı yaparak, kariyer rekorunu egale eden Sosa bugün sahaya rekor için çıkacak.

BU AKŞAM LİG ALT ÜST OLACAK!
Süper Lig'de haftaya lider giren Beşiktaş, bugün alt sıralardan kurtulmaya çalışan Eskişehirspor'a konuk olacak. Siyah-beyazlıların, son yedi maçta rakibine büyük üstünlüğü bulunuyor. Bu karşılaşmalardan 4'ünü Beşiktaş kazanırken, Eskişehir sadece bir kez galip gelebildi. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Kartal, Es-Es karşısında son mağlubiyetini 2011-12 sezonunun ilk yarısında 2-1'lik skorla aldı. 

Etiketler:
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim