• BIST 9524.59
  • Altın 2521.586
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.5645
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Beşiktaş taraftarı, Vodafone Arena’nın açılışını heyecanla bekliyor

Beşiktaş taraftarı, Vodafone Arena’nın açılışını heyecanla bekliyor
Eski adıyla Dolmabahçe, sonraki adıyla İnönü ve 2012 -2013 sezonun 33. haftasında faaliyetlerine son verilerek ilk kazmanın vurulduğunda da "BJK İnönü...

Eski adıyla Dolmabahçe, sonraki adıyla İnönü ve 2012 -2013 sezonun 33. haftasında faaliyetlerine son verilerek ilk kazmanın vurulduğunda da "BJK İnönü Stadı" yeni adıyla kapılarını yarın açıyor.

Beşiktaş'ın ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın bir çok başarısına ve istenmese de zaman zaman hüznüne şahitlik eden Beşiktaş'ın efsane stadı yeni adıyla ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış kurdelesini keseceği yarın Vodafone Arena olarak kapılarını yeniden açıyor.

Beşiktaşlı taraftarların, "Çok Bekledik Be Abi!" sloganı ve hasretle beklediği, Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Arena'nın açılışını sabırsızlıkla bekleyenler, stat etrafında tur atıyor, geçmişi yad ediyorlar. 2012 -2013 sezonunun 33. haftasındaki Gençerbirliği maçıyla İnönü Stadı'na veda eden Beşiktaş, 1065 gün sonra Vodafone Arena ile evine dönüyor.

Yapımı yaklaşık 2.5 yıl süren ve resmi açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek olan Vodafone Arena'nın faaliyete geçmesi, Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yüzlerce işçiyle çevre düzenlemesini yapmasıyla da ortaya çıkan güzel görüntüler eşliğinde heyecanlarını gizleyemeyen taraftarlar Cihan Haber Ajansı (cihan) mikrofonlarına duygularını aktardı.

Vodafone Arena'nın önünden geçen bir baba ve oğul, "Çok heyecanlıyız. Stadı görmek istedik. Bu heyecan anlatılmaz yaşanır. Çok güzel oldu. İnşallah içeriye girmek de nasip olur. Ama bu zor gözüküyor. Gerçekten müthiş bir stat oldu." diye konuştu.

KÖY İÇİ'NDEKİ ŞANLIURFALILARIN STAT HEYECANI

Beşiktaş "Köy İçi" diye tabir edilen yerde ise taraftarlardan bazıları, "Şehir dışından Urfa'dan maça geldik. 3 kişiyiz. Şu an bilet bulamadık. İnşallah bilet bulup maçımıza gireceğiz. Bursaspor'u da yenip 3 puanı alacağız. Rakipler artık korksun bu sene, şampiyon olacağız. Geçen sene Olimpiyat Stadı'nda Liverpool'u elediysek artık Avrupa'da rakibimiz Barcelona, Real Madrid olacak. Çok heyecanlıyız." şeklinde konuştu.

Siyah beyazlılar, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 28. haftasında 11 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Bursaspor'la Vodafone Arena'daki ilk maçına çıkacak. Siyah beyazlı ekip kendi evindeki 2,5 yıllık taraftar özlemini de sonlandırmış olacak.

Vodafone Arena'ya çıkacak ilk teknik adoam Şenol Güneş ve oyuncularının heyecanının da doruk noktada olduğu belirtiliyor. Dolmabahçe ve daha sonraki adıyla İnönü Stadı'nın ilk golünü Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve efsane başkanı Süleyman Seba atmıştı. Yeni stadın ilk golü atarak tarihe geçecek oyuncunun kim olacağı da merak konusu oldu.

Vodafone Arena'da ilk resmi düdük ise hakem Barış Şimşek tarafından çalınacak. Şimşek'in yardımcılıklarını Uygar Bebek ve Mehmet Metin yapacak. Serdar Diyadin ise dördüncü hakem olacak.

Cihan

Beşiktaş taraftarı, Vodafone Arena’nın açılışını heyecanla bekliyor

Beşiktaş taraftarı, Vodafone Arena’nın açılışını heyecanla bekliyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim