• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Beşiktaş idmanında kavga

Beşiktaş idmanında kavga
Beşiktaş idmanına Uğur Boral ve Veli Kavlak'ın kavgası damga vurdu.


Gayet neşeli başlayan idmanda taktik çalışmanın yapıldığı çift kale esnasında aynı takımda bulunan Uğur Boral ve Veli Kavlak'ın bir anda gelişen kavgası uzun süre devam etti. Uğur Boral'ın kendisine pas vermemesine sinirlenen Velik Kavlak'a 'ofsayttasın nasıl vereyim' diye bağırması ve Veli'nin buna karşılık verdiği cevapların kavgaya dönüşmesi sonrasında Uğur Boral, Veli'ye yumruk atmaya kalktı. Takım arkadaşlarının ayırdığı futbolculardan Veli antrenman sahasını terkedip içeri girdi.

İKİNCİ KAVGAYI BİLİÇ VE AHMET KAVALCI AYIRDI

Futbol A Takımı Sorumlu Yöneticisi ve Sportif Direktör Önder Özen'in de izlediği kavga idman bitinde de devam etti. Yöneticilerin telkinleri ile Uğur Boral kendisi ile barışmak için geri gelen Veli Kavlak'a yanlarında Biliç, Ahmet Kavalcı ve Önder Özen olmasına rağmen bir kez daha saldırdı. Slaven Biliç ve Ahmet Kavalcı'nın ayırdığı ikinci kavga sonrası futbolcular zorla tesislere gönderildi.

BAŞKAN FİKRET ORMAN KAVGAYI İÇERİDEN İZLEDİ

Öğleden sonra yapılacak barbekü partisi için tesislere gelen ve olayın büyük bir kısmını içerden izleyen başkan Fikret Orman'ın bu duruma oldukça sinirlendiği ve her iki futbolcuyu da yanına çağırarak yüz yüze konuştuğu ve bu kavgayı daha fazla büyütmemelerini istediği öğrenildi.

Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş sabah yapılan idman ile hazırlıklarına devam etti.

Uğur Boral ve Veli Kavlak'ın çift kale maç esnasında ve antrenman sonrasında yaptığı kavga antrenmanın önüne geçti.

İdman öncesi futbolcuları ile bir toplantı yapan Biliç futbolcuları bu maça konsantre olmaları konusunda uyardı. Kısa süren toplantının ardından ısınma koşusu ve kafa pası çalışmaları yapan siyah beyazlılar minik kale maç ve kontrol pasa dayalı maç yaptılar. Son bölümde Fenerbahçe maçının taktiğinin çalışıldığı çift kale maç Uğur ve Veli'nin kavgası sebebiyle yarıda kaldı.

ERSAN GÜLÜM ANTRENMANI YARIDA BIRAKTI

Nasır ameliyat olduğu için İki haftadır idmana çıkmayan ve ilk kez dün çalışmalara başlayan Ersan Gülüm bu sabahki antrenmana sadece yarım saat dayanabildi. Top çalışmasına geçildiğinde ayağında ağrılar hisseden Ersan idmanı yarıda bırakarak tesislere girdi.

Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Atiba ile tedavisi devam eden Fernandes katılmadı. Sivok ve Holosko bireysel antrenör ile koşu yaptı.

İDMANI OLAYLI GEÇTİ, TATLIYI TARAFTAR İKRAM ETTİ

Takıma moral vermek için tesislere gelen taraftarlar idman sonu Biliç'e ve Jones'e baklava ikram ettiler.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim