• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Beşiktaş, Dev Projesini Yalovalılara Anlattı

Beşiktaş, Dev Projesini Yalovalılara Anlattı
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Vodafone Arena'dan sonra büyük önem verdiği Yalova'nın Safran köyünde 114 bin 355 metrekare alana yapılması...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Vodafone Arena'dan sonra büyük önem verdiği Yalova'nın Safran köyünde 114 bin 355 metrekare alana yapılması planlanan tesis projesi Yalovalılara tanıtıldı.

Yalova Özel İdare Binasında yapılan tanıtım organizasyonuna Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Şengül, Dünya Beşiktaşlılar Topluluğu Genel Koordinatörü Cüneyt Doğan, Dünya Beşiktaşlılar Topluluğu Proje Koordinatörü ve Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Faruk Bayır, Yalova Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, Safranspor Kulübü Başkanı Gökhan Küçüker ve İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.

"FİKRET ORMAN PROJEYE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR"

Projenin hayata geçmesi adına bir ay önce siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman ile Yalova'ya gelerek tesislerle ilgili incelemede bulunduklarını belirten Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Şengül, "Burasının faaliyete geçmesi için gereken bütün çalışmayı en kısa zamanda yapmak için başkanımıza bilgi vermiştik. Burasıyla ilgili tüm yetki Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serkan Deringöl kardeşimizdedir" şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ HALK TAKIMIDIR"

Beşiktaş'ın hep halk takımı olduğuna vurgu yapan Dünya Beşiktaşlılar Topluluğu Sorumlusu ve Genel Koordinatörü Cüneyt Doğan, "Beşiktaş'ın 32 yıllık divan kurulu üyesiyim. Rahmetli Süleyman Seba, babam kadar çok sevdiğim bir insandı. O'ndan gelecekteki Beşiktaş ile ilgili çok gerekli bilgiler aldım. Beşiktaş, çok hassas kulüp ve halk takımıdır. 2002 yılında kurulan dernek çalışmalarında ilk olarak Beşiktaş engelli basketbol takımını, merhum başkanımız Süleyman Seba'nın talimatıyla kulübümüze kazandırmak olmuştur. Devam eden süreçte değerli başkanımız Fikret Orman, çok zor bir süreçte kulübü devraldı. Beşiktaş, "Boğaz'ın incisi" olan stadını da yapıyor zaten. Bu enerjiyi diğer dernek başkanlarıyla Türkiye'ye yayabiliriz düşüncesiyle çalışmalara başladık. Yaptığımız toplantılarda bunun dünyaya yayılabileceğini de hissettim. Bu oluşuma Yalova'yı da kattık ve ilk toplantıda Yalova'da oldu" dedi.

Konuşmaların ardından Boğaziçi Üniversitesi'nden Faruk Bayır, "Yalova spor şehridir" projesi kapsamında katılımcılara sunum yaptı.

Beşiktaş, Dev Projesini Yalovalılara Anlattı

Beşiktaş, Dev Projesini Yalovalılara Anlattı

Beşiktaş, Dev Projesini Yalovalılara Anlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim