• BIST 9092.43
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9287
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Beşiktaş Dergisi’nin Nisan sayısı çıktı

Beşiktaş Dergisi’nin Nisan sayısı çıktı
Birbirinden renkli röportaj ve yazıların yer aldığı Beşiktaş Dergisi'nin Nisan sayısı piyasaya çıktı

Birbirinden renkli röportaj ve yazıların yer aldığı Beşiktaş Dergisi'nin Nisan sayısı piyasaya çıktı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin Nisan sayısında yayınlanan yazısında hedeflerinin kimseye bağlı olmayan bir Beşiktaş olduğunu söyledi.

Orman'ın Beşiktaş Dergisi'ndeki yazısı şöyle:

"Göreve geldiğimizde en önemli hedefimizin, kişi ve kurumlara bağlı olmayan çağdaş bir Beşiktaş'ı yaratmak olduğunu açıklamış ve "Güneşli günler çok yakında gelecek" demiştik. İşte Vodafone Arena, bu hedefimizi gerçekleştirmek için atılmış en önemli adımımızdır ve güneşli günlerin başlangıcıdır. Ankara, Konya, Olimpiyat, Başakşehir derken, iki buçuk yıllık süreçte büyük mücadeleler verdik. Tüm zorluklara rağmen, futbol takımımız sizlerin inancı ve desteğiyle her sezon şampiyonluğa oynadı. Öncelikle benimle birlikte ellerini taşın altına koyan yönetici arkadaşlarıma, Vodafone başta olmak üzere tüm sponsorlarımıza, bu stadın yapılması için tuğla koyan Beşiktaşlılar'a, nereye gidersek gidelim yağmur, çamur demeden bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve Vodafone Arena'nın yapımında çalışan tüm emekçilerimize teşekkür etmek istiyorum. Bu başarı, bu gurur hepimizin...

"EVİMİZE DÖNÜYORUZ"

Artık hasretimiz sona eriyor. Evimize dönüyoruz. Açılış için geri sayıma başladık. Öncelikle 10 Nisan günü devlet protokolü ve Divan Kurulu üyelerimizle resmi açılış yapacağız. İlk maçımızı ise 11 Nisan günü oynayacağız. Açılış etkinliklerimiz yaz aylarında da devam edecek. 3B yapmak istiyoruz; Beşiktaş, Barcelona ve Bayern Münih olarak hazırlık maçları oynama niyetimiz var ama bu biraz da futbolun takvimine göre netleşecek. Aynı zamanda gönül ortağımız Vodafone ile büyük konserlere imza atmak istiyoruz. Türkiye'de bir spor kulübünün yaptığı en büyük yatırımı gerçekleştirerek Beşiktaşlılar'a ve tüm Türkiye'ye güzel bir eser inşa ettiğimizi düşünüyorum. Yirmi dört saat yaşayacak, tüm İstanbul'un çekim merkezi olacak, maçlarımızın yanı sıra düzenlenecek etkinliklerle on binlere ev sahipliği yapacak; interaktif müzeye, Türkiye'nin en büyük Kartal Yuvası'na, balo salonuna, müzik stüdyosuna, restoranlara sahip muhteşem bir yaşam merkezi yaratıyoruz. Yeri geldikçe tüm organizasyon planlarımızı sizlerle paylaşacağız.

"VODAFONE ARENA'DA ŞAMPİYONLUĞU BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ"

Türkiye'nin incisi semtimizde yaptığımız Vodafone Arena'da şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız. Lider futbol takımımız ve camiamızla birlikte, mutlu sona kilitlenmiş durumdayız. Her biri final niteliğinde olan sekiz maç var önümüzde. Bunların üçünü, sizlerin desteğini alarak evimizde oynayacağız. Sizlerden ricam, takımımız Şeref'iyle oynayıp, Hakkı'yla kazanırken desteğinizi devam ettirmeniz.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim