• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Beşiktaş Dergisi'nin Mart sayısı yayınlandı

Beşiktaş Dergisi'nin Mart sayısı yayınlandı
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman; Vodafone Arena'ya kavuşmalarına sayılı günler kaldığını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman; Vodafone Arena'ya kavuşmalarına sayılı günler kaldığını söyledi.

Başkan Orman, kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin Mart sayısında hem Vodafone Arena, hem yapımı tamamlanan Şan Öktem Tesisleri, hem de Beşiktaş'ın yeni digital platformu BeşiktAŞK hakkında açıklamalar yaptı.

Başkan Fikret Orman'ın Beşiktaş Dergisi'ndeki yazısı şöyle:

"113 yıldır yaşattığı gelenekleriyle Türkiye'nin saygısını kazanmış bir çınar olan Beşiktaşımız, gücünü taraftarlarımızdan almaktadır. Beşiktaş'ı 113 yıldır tertemiz duygular, sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma, birlik ve beraberlik ayakta tutmuştur. Bir semt takımı olarak doğup, dünyanın tanıdığı bir kulüp haline gelen Beşiktaşımız'ın 113. yaşını 19 Mart'ta kutlayacağız. Beşiktaş'ta bir aile ortamına sahibiz. Yöneticisinden kulüp çalışanlarına, teknik ekiplerimizden sporcularımıza kadar güzel bir ahenk içindeyiz. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanı olarak, kulübümüzün bugünlere gelmesinde emek vermiş tüm değerli büyüklerimizi minnetle, şükranla anıyor; tüm Beşiktaşlılar'ı en içten dileklerimle kutluyorum.

"VODAFONE ARENA'YA KAVUŞMAK İÇİN SAYILI GÜNLER KALDI"

2016 yılı, bizler için çok önemli ve özel bir anlam ifade ediyor. Kulübümüz, dünya kulübü olmayı, sadece takımlarımızın şampiyonlukları ile değil, tesisleşme konusunda attığımız önemli adımlarla da başaracaktır. Kimilerinin bir hayal olarak gördüğü Vodafone Arena'ya kavuşmamıza sayılı günler kaldı. Aynı zamanda BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri olarak bilinen tesisimizin yeniden yapılandırılması çalışmalarını başlattık. "Şan Ökten Sporcu Kamp Eğitim Merkezi" adını alacak tesisimiz, dünya standartlarına ulaşacak. Şan abinin adına yakışır bir merkez yapıyoruz. Onların kuşağı, Beşiktaş'a çok büyük hizmetlerde bulundu. Bugün biz buralarda bulunuyorsak, yokluk içinde mücadele eden o kuşağın gerçekten çok büyük hizmeti olmuştur. Allah'tan hepsine gani gani rahmet diliyorum.

BEŞİKTAŞ MEDYASINA YENİ İSİM: BEŞİKTAŞK

Beşiktaş medyasına yeni bir kardeş geldi. Kulübümüzün dijital ortamdaki sesi BeşiktAŞK'ın ilk sayısını yayınladık. Her zaman ilklere imza atan kulübümüz, yine bir ilke imza attı ve tüm yayınlarını dijital bir platformda sizler için buluşturdu. Tıpkı Beşiktaş Dergisi, BJK TV ve diğer dijital mecralarımızda olduğu gibi, BeşiktAŞK da, kulübümüzün sesini kamuoyuna duyuracak, haberleri ve röportajları ile Beşiktaş kültürünü yeni nesillere aktaracak.

Ülkemizde kadınların modern yaşamda yerinin ve kimliğinin hak ettikleri noktaya yükselmesi Cumhuriyetimiz'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün girişimleriyle başlamış ve Türk kadını, yaşamın her alanında kendisini gösterme fırsatı elde etmiştir. Atatürk'ün çağdaşlaşma felsefesinin temel direği olan kadınlarımız, ülkemizin modernleşmesi yönünden de belirleyici bir unsur olmuştur. Annelik gibi kutsal bir görevin yanı sıra iş yaşamında da önemli görevler üstlenen kadınlarımız, aile ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. Kulübümüz bünyesinde de birbirinden değerli kadın sporcularımız ve çalışanlarımız, Beşiktaşımız'ı ileriye taşımak için emek vermektedir. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak; kadınlarımıza sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum.

Son olarak, 18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Savaşları'nda kaybettiğimiz kulübümüzün sporcularının da aralarında bulunduğu çok sayıda vatan evladını saygıyla ve sevgiyle anıyorum."

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim