• BIST 8987.31
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Beşiktaş: Bize 3 gün müsaade

Beşiktaş: Bize 3 gün müsaade
Süleyman Seba'nın vefatıyla büyük bir üzüntü yaşayan yönetim, transfere ara verdi.

Siyah-Beyazlılar, transfer çalışmalarında temas halinde oldukları Younes Belhanda, Bryan Ruiz ve Tarık Çamdal’ın hem kulüplerine hem de menacerlerine haber gönderdi. Yönetim, “Acımız büyük. Şu anda transfer düşünecek durumda değiliz. Bize üç gün müsaade edin. Pazartesi gününden itibaren görüşmelere yeniden başlayalım” ricasında bulundu. 

Ne transfer görüşmeleri, ne de Arsenal ile oynanacak maç... Onursal başkan Süleyman Seba’nın vefatıyla Beşiktaş’ta gündem tamamen değişti. Seba’yı bugün ebedi yolculuğuna uğurlayacak olan yönetim, tüm çalışmalarına ara verdi. Transferde görüşülen Younes Belhanda, Bryan Ruiz, Tarık Çamdal’ın menacerlerine ve kulüplerine de mesaj gönderildi.

‘Anlayış bekliyoruz’

Siyah-Beyazlı yönetim, Süleyman Seba’nın vefatı nedeniyle tüm çalışmalara ara verildiğini belirtti. Yönetim, “Camia ve yönetim olarak acımız büyük. Şu anda transfer çalışmalarını sürdürebilecek durumda değiliz. Sizden anlayış bekliyoruz. Bize pazartesi gününe kadar müsaade edin. Onursal başkanımızı son yolculuğuna uğurlayıp, taziyeleri kabul ettikten sonra kaldığımız yerden görüşmelere devam edelim” sözleriyle pazarlık yürüttükleri futbolcu ve kulüplerden ricada bulundu.

Herkes kabul etti

Beşiktaş’ın bu talebinin, transfer görüşmeleri yürütülen kesimlerce kabul ettikleri öğrenildi. Böylece Beşiktaş, transfer çalışmalarına üç gün ara vermiş oldu. Pazartesi gününden itibaren takıma takviye yapmak için yönetim dört koldan girişimlerine yeniden başlayacak. 

Belhanda’da son durum

Slaven Bilic’in kadrosunda görmeyi çok istediği yıldız futbolcu için Dinamo Kiev’li yetkililerle Fikret Orman, Bodrum’da bir araya gelmişti. Bu görüşmede Ukrayna ekibi 9 milyon Euro talep etmiş, Beşiktaş 7 milyon Euro’dan yukarı çıkmamıştı. Ancak taraflar, bir daha pazarlık masasına oturma konusunda sözleşmişti.

Ruiz’de son durum

Fulham ile Kosta Rikalı oyuncu konusunda 5 milyon Euro’ya el sıkışıldı. Ruiz ile yapılan görüşmeler sonunda da prensip anlaşmasına varıldı. Bu transferde hiçbir sorun kalmadı. Eğer ilk tercih olan Belhanda konusunda gelişme sağlanamazsa, Bryan Ruiz’e imza attırılacak.

Tarık’ta son durum

Eskişehirspor ile yapılan görüşmelerde büyük yol katedildi. Rakam konusunda arada az bir farkın kaldığını bizzat Eskişehirspor Asbaşkanı Mehmet Akman açıkladı. Hafta sonu transferin bitmesi bekleniyordu ancak Seba’nın vefatının ardından imzalar önümüzdeki haftaya kaldı. 

Etiketler: ,
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim