• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Berber Ve Kuaförlerin Şovu Büyüledi

Berber Ve Kuaförlerin Şovu Büyüledi
Manisa Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerinin kendilerini geliştirmeleri amacıyla eğitimlerine devam ediyor.

Manisa Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerinin kendilerini geliştirmeleri amacıyla eğitimlerine devam ediyor. Oda üyelerine yönelik düzenlenen yeni ürünler ve kesim teknikleri eğitimi büyük ilgi gördü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonunda düzenlenen eğitime Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter ve yaklaşık 400 kişi katıldı. Eğitime Yunusemre Belediyesi ile İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kuaförlük Bölümü öğrencilere de destek verdi. İstanbul, İzmir, Antalya, Aydın gibi illerden gelen büyük ustalar kesim, topuz branşlarında saç tasarımları sergilerken, tasarımlarda 20 model görev aldı.

İzmir Profesyonel Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Derneği (İZKUDER) üyelerinin saç şovları ise adeta büyüledi. Aydın'ın Söke ilçesinden gelen kuaför Mert Gönül'ün Bahar Yaşar'ın saçlarına yaptığı Türk bayraklı tasarımı izleyicilerden büyük alkış aldı. Türkiye'nin en hızlı saç kesim ustalarından olan Ramazan Arıkan, bir modelin saçını 5 dakikada yaparak büyük alkış aldı. Kuaförler, eğitimin sonunda açtıkları "Kadına şiddete hayır" pankartıyla mesaj verdi.

Manisa Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bartu, mesleğin ilerlemesi nedeniyle bu tür etkinliklerin devamlı yapılmasının önemli olduğunu belirtti. Bartu, "Mesleğimiz günden güne gelişiyor. Mesleğimiz ilerlediği için sıkıntılarımızda artıyor. Her zaman eğitim diyoruz. Eğitimlerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek" dedi.

Bartu, eğitime katılanlara sertifikalarını takdim etti.

Berber Ve Kuaförlerin Şovu Büyüledi

Berber Ve Kuaförlerin Şovu Büyüledi

Berber Ve Kuaförlerin Şovu Büyüledi

Berber Ve Kuaförlerin Şovu Büyüledi

Berber Ve Kuaförlerin Şovu Büyüledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim