• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Beraberlik, Kayserispor’u üzdü, Gaziantep’i sevindirdi

Beraberlik, Kayserispor’u üzdü, Gaziantep’i sevindirdi
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Gaziantepspor karşısında galip gelemedikleri için üzgün olduklarını ve oyuna sonradan giren oyuncuların faydalı...

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Gaziantepspor karşısında galip gelemedikleri için üzgün olduklarını ve oyuna sonradan giren oyuncuların faydalı olmadığını söyledi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu da, oyuna tutuk başladıklarını ama sonrasında iyi oynayarak galibiyeti isteyen taraf olduklarını kaydetti.

Süper Lig'in 22. haftasında Kayserispor, Gaziantepspor karşısında 2 defa öne geçtiği maçta 2-2 berabere kaldı. Mücadeleyi değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, oyuna sonradan giren oyunculardan istediği verimi alamadığını belirtti. Özellikle ilk yarı iyi oynadıklarını ifade eden Kafkas şunları söyledi:

"Oyuna baktığımız zaman ilk yarı özellikle 2-3 farkla öne geçeceğimiz bir oyun ortaya koyduk. İlk yarı üretkendik. İkinci devre ise oyunun kontrolünü kaybettiğimiz durumlarda topsuz alanda oyunu beceremedik. Özellikle yediğimiz ilk golde sıkıntı yaşadık. Beni üzen, oyuna giren oyuncuların maalesef bize katkı sağlamaması. 13 -14 oyuncumuz var. Bütün yük onların üzerinde. Yapacak da başka bir şey yok. Zorlu bir süreçten geldik buraya. Herkesin de taşıyacağı yük sınırlı."

Bir soru üzerine Kafkas, "En büyük taktiksel anlayışlarımızdan birisi topsuz alanı iyi kontrol edemememiz. Rakibin özellikle ikinci yarı oyununa karşılık veremediğimiz bölümler oldu." dedi.

GAZİANTEP HOCASI TOPÇU: KAZANMAK İÇİN BİZ DAHA İSTEKLİYDİK

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, tutuk başladıkları oyunun 20. dakikasından sonra toparlandıklarını ve maçı kazanmayı isteyen tarafın kendileri olduğunu ifade etti.

Kayseri deplasmanında alınan her puan ya da puanların önemli olduğunu vurgulayan Topçu, "Deplasmandan alınacak her puan değerlidir. Biz oyuna çok tutuk başladık. Biraz sıkıntı çektik. Ama sonraki bölümde oyunu isteyen, agresif oynayan, gol isteyen hep bizdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Beraberliğe bile razı değildik. Keyifli bir maç oldu. Kayserispor'u da tebrik ediyoruz." diye konuştu.

'Gaziantepspor maçtan 1 puan mı aldı yoksa 2 puan mı kaybetti?" şeklindeki bir soru üzerine ise Topçu, "Bana göre ortada bir maç oldu. Ama sanki biz biraz daha fazla istekliydik gibi geldi." cevabını verdi.

Beraberlik, Kayserispor’u üzdü, Gaziantep’i sevindirdi

Beraberlik, Kayserispor’u üzdü, Gaziantep’i sevindirdi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim