• BIST 9645.02
  • Altın 2411.831
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.8036
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Beraber yürüdük biz bu yollarda

Başbakan Erdoğan düğünde şarkılara eşlik etti. Hakan Şükür’ün oğlunun sünnet düğününde spor ve sanat dünyasından ünlülerle bir araya gelen Erdoğan, mitinglerinin final şiirini terennüm etti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gece katıldığı AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür’ün oğlu Ömer Şükür’ün sünnet düğünü sıcak sohbetlere sahne oldu. Sünnet düğününe siyaset, iş, sanat ve spor camiasından birçok önemli isim katıldı.  Adıyaman’da toplu açılış törenine katılan Başbakan Erdoğan yoğun programına rağmen İstanbul-Gyeongju Dünya Kültür Expo 2013 Kültür Günleri’nin açılışında kendisine davetiye getiren küçük Ömer’i unutmadı. Sünnet düğününe eşi Emine Erdoğan ile katılan Başbakan ile davetliler arasında sıcak sohbet geçti. Erdoğan, Acun Ilıcalı, şarkıcı Murat Boz ile ayak üstü konuştu. Erdoğan’ın Murat Boz ile yaptığı sohbet Şükür ile Ilıcalı’yı bir hayli güldürdü. Mustafa Ceceli de Erdoğan ile bir süre sohbet etti. 
 
MİLLİLERİN MARKAJINDA 
 
Gecenin ilerleyen saatlerinde Erdoğan ile Hakan Şükür’ün bulunduğu masaya gelen eski milli futbolcular Alpay Özalan, Fatih Akyel, Hakan Ünsal ve Ergün Penbe siyaset konularını yeşil sahalara çevirdi.  
 
KÜÇÜK ÖMER’İN ELİNİ ÖPTÜ 
 
Erdoğan gecede sahne alan Coşkun Sabah’ın ısrarını kırmadı. ‘Beraber yürüdük biz bu yollarda’ şarkısına Hakan Şükür ile birlikte eşlik etti. 
Erdoğan’ın sünnet düğünü gerçekleşen Ömer Şükür’ü tebrik ederken elini öptüğü fotoğraf hafızalara yer etti. Bu kare, Erdoğan’ın her fırsatta çocuklara karşı sevgisi ve verdiği değerin simgesi oldu.  Sünnet düğününe Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı. Gecede çekilen fotoğraflara düğüne gelini ile katılan Bakan Binali Yıldırım’ın torununu Emine Erdoğan’ın kucağına alması da yansıdı.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim