• BIST 9693.46
  • Altın 2496.132
  • Dolar 32.475
  • Euro 34.6284
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Benfica - Galatasaray mücadelesi 22.45'te başlıyor

Benfica - Galatasaray mücadelesi 22.45'te başlıyor
Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ve 4 puanla üçüncü sırada yer alan temsilcimiz Galatasaray, C Grubu'ndaki 4. maçında bu akşam deplasmanda Portekiz'in 6 puanlı temsilcisi Benfica takımı ile karşılaşacak.

Portekiz'in Lizbon kentindeki Estádio do Sport Lisboa'da oynanacak ve TSİ 22.45'te başlayacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek. Zorlu 90 dakika TSİ 22.45'ten itibaren TRT-1'den naklen ekranlara gelecek.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki bir üst tur iddiasını sürdürmesi için bu akşam Benfıca'yı mutlaka mağlup etmesi gerekiyor. Türkiye'de saatlerin henüz geri alınmamasından dolayı 21.45'te başlaması gereken mücadele TSİ 22.45'te başlayacak. Kazanması halinde gruptan çıkmak için büyük avantaj elde edecek olan Galatasaray'da bütün hesaplar galibiyet üzerine kuruldu.

Galatasaray'da Hamit Altıntop ve Lionel Carole dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Son çalışmasını maçın oynanacağı Luz Stadı'nda dün akşam gerçekleştiren sarı kırmızılı takımda, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağ bek tercihini Sabri Sarıoğlu'ndan mı yoksa Denayer'den mi yana kullanacağı ise belirsizliğini koruyor.

Galatasaray'da bu önemli maç öncesinde Burak Yılmaz ile Selçuk İnan sarı kart sınırında bulunurken, kart görmeleri halinde, Atletico Madrid ile İspanya'da oynanacak grubun 5. maçında forma giyemeyecekler.

Benfica cephesinde ise sakatlıkları bulunan Mitroglu, Ljubomir Fejsa, Salvio ve Nelson Semedo Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek isimler. Portekiz ekibinde ayrıca kırmızı kart cezalı Samaris ise kadroda yer alamayacak.

C Grubu'nun diğer maçında TSİ 18.00'de Astana ile Atletico Madrid, Kazakistan'da Astana Arena'da karşı karşıya gelirken, Benfica - Galatasaray maçında takımların muhtemel 11'leri ise şöyle:

Stat: Estadio da Luz

Hakemler: Milorad Mazic, Milovan Ristic, Dalibor Djurdjevic (Sırbistan Futbol Federasyonu)

Benfica: Julio Cesar, Silvio, Jardel, Luisao, Eliseu, Renato Sanches, Andre Almeida, Talisca, Gonçalo Guedes, Nicolas Gaitan, Jonas

Galatasaray: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu (Denayer), Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Olcan Adın, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Lukas Podolski, Burak Yılmaz.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim