• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

‘‘Ben De Spor Yapacağım’’ Projesi 126 Bin TL Hibe Desteği İle Onaylandı

‘‘Ben De Spor Yapacağım’’ Projesi 126 Bin TL Hibe Desteği İle Onaylandı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Spor Kulübü işbirliği ile hazırlanan "Ben de Spor...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Spor Kulübü işbirliği ile hazırlanan "Ben de Spor Yapacağım" projesi 126 bin TL hibe almayı hak etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençliğin kişisel, sosyal gelişimini desteklemeyi, gençlerin potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkan sağlamayı, gençlerin karar alma, uygulama süreçleri ile sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmayı ve yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesini hedeflenmesi amacıyla projeleri destekleme programı düzenlendi. Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Spor Kulübü işbirliği ile "Ben de Spor Yapacağım" projesi hazırlanarak Bakanlığa gönderilmiş proje tam not alarak Bilecik'e 126 bin TL'lik hibe desteği ile onaylanmıştır.

Projenin Kulüp Başkanlığı İsmail Kamalı ve Proje Koordinatörlüğünü ise Sevcan Akıncı'nın yaptığı projenin amacının "Sosyal yaşamdan dışlanmış gençlerin ve ailelerinin model alma yöntemi ile sosyal uyum ve topluma entegrasyonun sağlanması. Spor olanaklarından dezavantajlı grupların yeterince yararlanması, Yediden yetmişe her yaştan bireyin spor yaparak yaşam kalitesinin artırılması. Hedef grup bu etkinliklerde yaptıklarını ve yaşadıklarını yakınları ile paylaşarak onları etkileyecek ve daha ileriki dönemlerde onların spora yönelmelerini sağlayacaktır" şeklinde olduğu bildirildi.

Proje çalışmaları süresince projeye her konuda destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, bu tür projelerin geleceğin teminatı ve güvencesi olan çocuklar ve dezavantajlı grupların spor yaparak topluma uyum sağlamaları, sosyalleşmeleri ve çevrelerine yararlı bireyler olmaları açısından çok önemli olduğunu belirterek projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

‘‘Ben De Spor Yapacağım’’ Projesi 126 Bin TL Hibe Desteği İle Onaylandı

‘‘Ben De Spor Yapacağım’’ Projesi 126 Bin TL Hibe Desteği İle Onaylandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim