• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Belmek Öğretmenlerine Ekonomik Giyinme Tüyoları

Belmek Öğretmenlerine Ekonomik Giyinme Tüyoları
Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nda (BELMEK) yarıyıl tatili, çeşitli etkinliklerle değerlendiriliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nda (BELMEK) yarıyıl tatili, çeşitli etkinliklerle değerlendiriliyor. BELMEK öğretmenleri ve kursiyerlerine "şık, sade ve ucuz giyinmenin" yöntem ve yolları hakkında seminer düzenlendi.

Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen seminere, Eğitim ve Kültür Daire Başkanı Büşra Aldoğan, BELMEK'lerde görevli öğretmenler, Aile Yaşam Merkezi üyeleri ile çok sayıda kursiyer katıldı. Ankaralı stilist ve moda yazarı Aysun Kaba, seminerde çalışan kadınlar başta olmak üzere her yaş ve meslekten kadının bedenine ve yaşına göre ne tür giysileri tercih etmesi gerektiğinin yöntemlerini en ince detaylarıyla anlattı. Aysun Kaba, tarz ve stil sahibi olmanın parayla ilgisi bulunmadığını, bedenine göre sade giyinmenin esas olması gerektiğini söyledi.

Kendi gardırobundan getirdiği giysileri farklı kombinasyonlar yaparak giyim hakkında tüyolar veren Kaba, iyi giyinmenin sırrının kişinin kendi bedenini iyi tanınmaktan geçtiğini kaydetti.

"GÜZEL GİYİNMEK, PAHALI GİYİNMEK DEĞİLDİR"

Moda diye birçok kişinin pahalı ve kendine yakışmayan giysilerle dolaştığını ifade eden Aysun Kaba, "Önemli olan çok ve pahalı giysilere sahip olmak değil. Az ve kullanışlı, birbiriyle uyumlu, eşleştirerek giyebileceğiniz klasik parçalara sahip olmalısınız" diye konuştu.

Şık ve stil sahibi olmanın aynı zamanda kişinin kendisine güvenmesinden geçtiğine de dikkat çeken Kaba, kişisel bakıma önem vermek, görgü kurallarını bilmek, nerede ne giyileceği gibi nerede ne konuşulacağını da bilmenin stil sahibi olmada etkili unsurlarından olduğuna dikkat çekti.

Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği seminerde Kaba, giyim, günlük cilt bakımı gibi farklı konularda da kadınların merak ettiği soruları yanıtladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim