• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Belediyenin Tekerlekli Sandalye Yardımı Devam Ediyor

Belediyenin Tekerlekli Sandalye Yardımı Devam Ediyor
Bitlis'in Ahlat Belediyesi, ilçedeki engelli vatandaşların camilerde ibadetlerini daha rahat yapmalarına imkan sağlamak için temin ettiği sandalyeleri Ahlat...

Bitlis'in Ahlat Belediyesi, ilçedeki engelli vatandaşların camilerde ibadetlerini daha rahat yapmalarına imkan sağlamak için temin ettiği sandalyeleri Ahlat Müftülüğü'ne teslim etmeye devam ediyor.

Ahlat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde engellilerin camilerde daha rahat ibadet etmelerini sağlamak için temin ettiği engelli sandalyelerini müftülüğe teslim etti. Temin edilen tekerlekli sandalyeler Müftü Orhan İmamoğlu'na teslim edilerek, engelli vatandaşların kullanması için camilere dağıtılıyor.

Ahlat Müftüsü Orhan İmamoğlu, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban'ı makamında ziyaret ederek, duyarlı davranışından ötürü teşekkür etti. İmamoğlu, "Birçok konuda belediye başkanımız sağ olsun desteklerini esirgemiyor. Bugünde engellilerin camilerde daha rahat ibadet etmeleri için tekerlekli sandalyeleri teslim aldık. Bunları da başkanımız adına camilere dağıtacağız. Tekrar bu ince davranışından dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban ise, "Önceki haftalarda engelli kardeşlerimizin böyle bir talebi olmuştu. Hemen bu talebi karşılamak için belediyemizce harekete geçtik. Almış olduğumuz tekerlekli sandalyeleri ilçe müftümüze teslim ettik. Engelli kardeşlerimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Hiçbir vatandaşımızın ibadetini camilerde yapmasına engel olmaksızın, o engeller nelerse onları aşmak adına ilçe müftümüzle beraber ibadethanelerimize rampalar yaparak, araçlar alarak önlerinde ne engel varsa aşmak adına engelsiz bir yaşam sloganı ile devam edeceğiz. Engelli kardeşlerimizin ibadetlerinde, dualarında bizleri de unutmamaları dileği ile Cenab-ı Hak hayrı dokunan ve emeği geçen herkesten rahmetini esirgemesin, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim