• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 26 °C

Belediye personeline trafik eğitimi

Belediye personeline trafik eğitimi
Sivas Belediyesi Özbelsan AŞ ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından Özbelsan AŞ bünyesinde çalışan şoför ve operatörler...

Sivas Belediyesi Özbelsan AŞ ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından Özbelsan AŞ bünyesinde çalışan şoför ve operatörler trafik eğitimine tabi tutuldu. Eğitimde trafik kuralları, güvenli sürüş, kaza anında sorumluluklar ve trafik kazalarında ilk yardım konuları anlatıldı.

Özbelsan, bünyesinde barındırdığı Kent Mobilyaları, Beton Santrali, Beton Yapı Elemanları Fabrikası gibi çeşitli iş kollarında iki bini aşkın personeli ile istihdama katkı sağlıyor. Özbelsan bünyesinde görev yapan İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Birimi ile Trafik Şube Müdürlüğü Eğitim Şube Amirliği tarafından verilen eğitimler Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde dört oturumda gerçekleştirildi. Eğitimlere Özbelsan Genel Müdür Vekili Şaban Kaya da katıldı.

Trafik Şube Müdürlüğü Eğitim Şube Amiri Komiser Yardımcısı Atilla Akça "şoförler ve operatörlere trafik kuralları, güvenli sürüş ve kaza anında sorumluluk" konularında,

Özbelsan İşyeri Sağlığı ve Güvenliği biriminde görev yapan Dr. Süleyman Manav da trafik kazasında ilk yardım konusunda eğitim verdi.

Eğitimler hakkında konuşan Genel Müdür Vekili Kaya, "Şirketimizde görev yapan şoförler ve operatörlerimize trafik kuralları, güvenli sürüş, kaza anında sorumluluklar ve trafik kazalarında ilk yardım konusunda eğitim veren Trafik Şube Müdürlüğü'ne ve doktorumuza teşekkür ediyoruz. Eğitimler şirketimizde çalışan personellerimiz açısından çok verimli oluyor. Trafik kazalarının oluşmasında en büyük etken dikkatsizlik. Emniyet kemeri kullanılmaması da istenmeyen sonuçlar doğuruyor. Bunlarla birlikte araç kullanırken sigara kullanılması dikkatsizliğe ve kazaya sebep oluyor. Bazı birimlerimizde görev yapan arkadaşlarımızın bu konuda dikkatsiz olduklarını gözlemliyoruz. Bu konuda da caydırıcı cezalar uygulayabiliriz." dedi.

Konuşmanın ardından Kaya, Komiser Yardımcısı Atilla Akça ve Dr. Süleyman Manav'a çeşitli hediyeler verdi.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim