• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Belediye İşçilerinden Başkan Akdoğan’a Teşekkür Ziyareti

Belediye İşçilerinden Başkan Akdoğan’a Teşekkür Ziyareti
Yeni yılla birlikte maaşlarına yüzde 10 oranında zam alan Niğde Belediyesi işçileri, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yeni yılla birlikte maaşlarına yüzde 10 oranında zam alan Niğde Belediyesi işçileri, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye-İş Sendikası Başkanı Yusuf Karaca, aylarca maaş alınamayan dönemlerden, bugünlere gelindiğini belirterek Başkan Akdoğan'a tüm belediye işçileri adına teşekkür etti.

Başkan Akdoğan da işçilere hitaben, "İçinde bulunduğumuz durumun kıymetini bilelim. Hepimiz bu ilde yaşayan vatandaşlara hizmet etmek için buradayız. Biz milletin amelesiyiz" dedi.

Belediye -İş Sendikası Niğde Şubesi Başkanı Yusuf Karaca, sendikalarına üye onlarca işçiyle birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ederek, 2016 yılı için işçi maaşlarına verilen yüzde 10 oranındaki zamdan dolayı teşekkür etti. Karaca, verilen zam oranının işçileri memnun ettiğini belirterek, "Aldığımız zam oranı işçilerimiz arasında sevinçle karşılandı. Diğer belediyelere baktığımızda Niğde Belediyesi işçilerinin durumları çok iyi. Biz sizin döneminizde maaşlar, ikramiyeler konusunda hiç sorun yaşamadık. Önceki dönemlerle kıyaslanamayacak kadar iyi durumdayız. Eskiden bırakın ikramiyeleri, işçilerimiz aylarca maaş alamazlardı. Bugün tek bir işçimiz dahi maaş alamadım diyemez. O günlerden bu günlere gelindi. Allah sizden razı olsun" dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da Niğde Belediyesinin her alanda daha iyiye gittiğine değindi. 2009 yılında ilk göreve geldiklerinde yaz döneminde bitüm alacak para olmadığını anımsatan Başkan Akdoğan, bugün ise Aralık ayında bile atölyedeki deponun bitüm dolu olduğunu ifade etti.

11 Ayda 70 Bin Ton Asfalt

Başkan Akdoğan, Niğde Belediyesi olarak bu yılın 11. ayına kadar 70 bin ton asfalt döküldüğünü bildirdi. Bu rakamın Niğde ölçeğinde bir şehir için rekor sayılabilecek bir oran olduğunu ifade eden Başkan Akdoğan, "Biz 2011 yılında 40 bin ton asfalt attığımızda çok sevinmiştik. Niye sevinmiştik, çünkü bizden önceki dönemlerde ortalama 15 bin ton asfalt atılamıyordu. Asfaltın 10 binde hatta 5 bin tonda kaldığı dönemler vardı. Şimdi çok şükür iyi durumdayız. O günler çok geride kaldı" diye konuştu.

Biz Milletin Amelesiyiz

"Biz ilimizde yaşayan insanlara hizmet etmek için buradayız. Bizim maaşımızı da sizin maaşınızı da vatandaş veriyor" diyen Başkan Akdoğan, "Sonuç itibariyle ben dahil olmak üzere hepimiz, bu şehirde yaşayan insanların amelesiyiz. Ona göre düşüneceğiz, ona göre çalışacağız, çalıştığımız işin de hakkını vereceğiz. Hiçbirimiz bulunmaz Hint kumaşı değiliz, hiçbirimiz yeri doldurulmaz insanlarda değiliz.

Bizim olduğumuz yerlerde, sizin olduğunuz yerlerde uzaktan bakıp da keşke bende orada olsam diyen yüzlerce insan var, binlerce insan var...Dolayısıyla bulunduğumuz durumun, bulunduğumuz konumun, elde ettiğimiz hakların kıymetini bilelim, kıymetini bilmek için de çalıştığımızın hakkını verelim.Biz bir aileyiz bu anlamlı ziyaretten dolayı hepinize teşekkür ediyorum, kazasız belasız çalışmak cümlenize ve cümlemize nasip olsun" şeklinde konuştu.

Belediye İşçilerinden Başkan Akdoğan’a Teşekkür Ziyareti

Belediye İşçilerinden Başkan Akdoğan’a Teşekkür Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim