• BIST 9079.97
  • Altın 2324.473
  • Dolar 32.3318
  • Euro 34.8419
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Belediye-iş Sendikası Altunhisar Belediyesi İle Sözleşme İmzaladı

Belediye-iş Sendikası Altunhisar Belediyesi İle Sözleşme İmzaladı
Altunhisar Belediye Başkanlığı ve Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı arasında işçilerin maaşları için sözleşme imzalandı.

Altunhisar Belediye Başkanlığı ve Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı arasında işçilerin maaşları için sözleşme imzalandı.

Toplu İş sözleşmesine Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca ile sendika temsilcileri katıldı. Yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlanarak mevcut 14 kadrolu işçi maaşı için Sarı ve Karaca toplu iş sözleşmesini imzaladı.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca yapılan sözleşmeden duyduğu mutluluğu dile getirerek, Belediye Başkanı Erdal Sarı'ya teşekkür etti. Karaca, "Altunhisar Belediyemiz işçileri Sayın Başkanımız döneminde ekonomik refaha kavuştu. Taban ücrette ciddi bir hak kazanımı elde ettiler." dedi.

Belediye Başkanı Erdal Sarı, her zaman emekten yana olduğunu dile getirerek, başarılarının çalışanlar ile birlikte olduğunu söyledi.

Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı; "Belediye imkanlarının elverdiği ölçülerde çalışanlarımıza ekonomik destek veriyoruz. Sözleşmenin belediyemize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Sarı, yapılan müzakereler sonucu belediye işçilerine zam yapıldığını belirterek, "Belediyemizin imkânları doğrultusunda en uygun şartlarda anlaşma sağlandı. İşçi arkadaşlarımızın haklarını koruyarak yaptığımız ve imzaladığımız anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum. Bu arada çalışanlarımız olan, Belediye İş Sendikası Üyeleri işçilerimizin bağlı bulunduğu Sendika Niğde Şube Başkanımız Sayın Yusuf Karaca'ya da ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca ise "Toplu İş sözleşmemizi Altunhisar Belediyesi ile gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu tüm işçi arkadaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Erdal Sarı Bey'e çalışan emekçilerin hak ve hukuklarını en iyi seviyeye getirme çabası gösterdiğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Altunhisar Belediyesinde çalışan üyelerimizin yeni aldıkları zam ile birlikte yüzleri güldü. Altunhisar Belediye Başkanımız Sayın Erdal Sarı'ya emekçinin ve işçinin daima yanında olmasından dolayı Sendikam ve tüm üyelerim adına teşekkürler eder, sonsuz şükranlarımı sunarım. Bir Toplu İş Sözleşmesini daha işçinin lehine tamamlamasının onuru ve gururunu yaşıyoruz." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim