• BIST 9079.97
  • Altın 2310.792
  • Dolar 32.3393
  • Euro 35.0674
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Belediye Ekipleri Doğruca’ya Yoğunlaştı

Belediye Ekipleri Doğruca’ya Yoğunlaştı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesi, kırsal mahallelerde yol yapım, parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesi, kırsal mahallelerde yol yapım, parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yerine getirilen çalışmalar kapsamında son olarak Doğruca Mahallesinde yol yapım ve parke döşeme çalışmalarını yerine getiriyor.

Yeni kırsal mahallelerin tamamında yol yapım, parke döşeme, çevre düzenlemeleri, temizlik işleri, çocuk parkları ve spor aletleri, çöp kutuları, banklar gibi birçok hizmetle buluşturan Bandırma Belediyesi Doğruca Mahallesinde de parke döşeme çalışmalarında büyük mesafe kaydetti.

Bandırma Belediyesi'nin hem merkez hem de kırsal mahallelerin tamamında hizmet ve çalışmaların aksamadan yerine getirildiğini söyleyen Mirza, "Bandırma Belediyesi olarak Bandırma'nın tüm mahallelerinde birçok alanda hizmet ve çalışmaları ara vermeden yerine getiriyoruz. Özellikle 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından kentimizin yeni mahalleleri konumuna gelen kırsal mahallelerimizi ekiplerimiz her gün yeni bir hizmetle buluşturuyor. Belediye ekiplerimiz başta yol yapım, asfaltlama ve parke döşeme çalışmalarımız olmak üzere çevre düzenlemeleri, temizlik çalışmaları, çocuk parkları ve spor aletleri, çöp kutuları, banklar gibi birçok hizmeti kırsal mahallelerimize hizmet olarak taşıyor. Bu çalışmalar son olarak Doğruca Mahallemizde devam ediyor. Ekiplerimiz bu mahallemizde parke döşeme ve yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız ve halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Belediye Ekipleri Doğruca’ya Yoğunlaştı

Belediye Ekipleri Doğruca’ya Yoğunlaştı

Belediye Ekipleri Doğruca’ya Yoğunlaştı

Belediye Ekipleri Doğruca’ya Yoğunlaştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim