• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Belediye Başkanları Taziye Defterini İmzaladı

Belediye Başkanları Taziye Defterini İmzaladı
Bahçelievler, Beylikdüzü ve Eyüp Belediye Başkanları Beyoğlu Belediyesi'nin İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda hayatını kaybedenler adına açtığı taziye...

Bahçelievler, Beylikdüzü ve Eyüp Belediye Başkanları Beyoğlu Belediyesi'nin İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda hayatını kaybedenler adına açtığı taziye defterini imzaladı.

İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırısı sonrası Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a taziye ziyaretleri devam ediyor. Siyaset ve iş dünyasından önemli isimleri ağırlayan Başkan Demircan, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Beylükdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca'nın taziyelerini kabul etti. Başkanlık binasındaki taziye defterini imzalayan misafirler, teröre karşı birlik çağrısında bulundular.

"TERÖR ORTAK AKILLA ÇÖZÜLMESİ GEREKEN BİR SORUN"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Değerli belediye başkanım, Beyoğlu ilçemizde yaşadığımız terör olayında yaşanılan kayıplarımızdan dolayı çok üzgünüz. Bu acı olay gösterdi ki terör bir ülkenin değil dünyanın ortak akılla çözmesi gereken en önemli sorunların başında gelmektedir. Biz yerel yöneticiler vicdan, tolerans, paylaşım ve toplum bilinci açısından çok daha önemli roller üstlenerek dünyanın ve ülkemizin bu önemli sorununun çözümünde öncüler olabiliriz. Terörü lanetliyor, ölenlere rahmet diliyorum. Bir daha bu acı olayları yaşamamak dileğimle" ifadelerini kullandı.

"TERÖRÜ, TERÖRİZMİ VE TERÖRİSTLERİ LANETLİYORUZ"

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğu ise, "Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde yapılan menfur saldırıyı değerli kardeşim Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan nezdinde kınıyor hayatını kaybedenlere başsağlığı yaralılara ise acil şifalar diliyorum. İnsan hayatı dünya üzerinde en kıymetli şeydir. Yerine İkamesi de mümkün değildir. Cana kim saldırırsa kınıyoruz. Terörü, terörizmi ve teröristi lanetliyoruz" dedi.

"GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ SUNUYORUM"

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca da, "Değerli başkanım dünyanın her tarafındaki terörü şiddetle kınıyor, şahsınızda geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

Belediye Başkanları Taziye Defterini İmzaladı

Belediye Başkanları Taziye Defterini İmzaladı

Belediye Başkanları Taziye Defterini İmzaladı

Belediye Başkanları Taziye Defterini İmzaladı

Belediye Başkanları Taziye Defterini İmzaladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim