• BIST 8718.11
  • Altın 2246.452
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1901
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Belediye Başkanına Plaket Verdi, Cemaat İle Başı Derde Girdi

Belediye Başkanına Plaket Verdi, Cemaat İle Başı Derde Girdi
Hatay'da Alevi cemaatinin genç önderleri arasında gösterilen Mehmet Arslan'ın AK Partili İskenderun İlçe Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i ziyaret ederek...

Hatay'da Alevi cemaatinin genç önderleri arasında gösterilen Mehmet Arslan'ın AK Partili İskenderun İlçe Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i ziyaret ederek plaket vermesine ilişkin haber, cemaat ile karşı karşıya gelmesine neden oldu.

Hatay'da Alevi cemaatinin genç önderleri arasında gösterilen Mehmet Arslan, ehlibeyt etkinliği ile ilgili kendilerine destekte bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi. Arslan'ın ziyaretine ilişkin haber belediye basın bürosu tarafından gazetelere gönderildi. Haberde Alevi cemaati önderi olarak belirtilen Mehmet Arslan'ın Belediye Başkanı Seyfi Dingil'e şehrin çevresini değiştirdiği, azimle ve şevkle çalıştığı, büyük projeleri hayata geçirdiği ve Alevi cemaati olarak arkasında olduklarını söylediği kaydedildi. Haberin sitelerde yer almasının ardından bu duruma tepki gösteren bazı Alevi vatandaşlar, genç önderlerini sosyal medyada eleştirdi.

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklama yapan Mehmet Arslan, haberde kendisi adına belirtilen ifadeleri söylemediğini, belediye basın bürosunun asparagas haber yaptığını söyledi. Ziyaretin sadece 20 dakika sürdüğünü belirten Arslan, "Benim belediye başkanına yapmış olduğum ziyarette başkanın hizmetlerinden dolayı destek olduğum, destek olacağım, camiamızın destek olacağı şeklinde söylemim olmadı. Bu durumu bu şekilde haberleştirip gazetecilere mail atanların ne amaçladığını halen anlamış değilim. Dün geceden beri uyuyamadım. Ben iyi niyetliyim. Başkanımızın katkılarına sessiz kalmamak adına plaket sunumu yaptım" dedi.

Mehmet Arslan, avukatı aracılığıyla da tekzip gönderdi.

Belediye Başkanına Plaket Verdi, Cemaat İle Başı Derde Girdi

Belediye Başkanına Plaket Verdi, Cemaat İle Başı Derde Girdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim