• BIST 9524.59
  • Altın 2496.1
  • Dolar 32.5441
  • Euro 34.7282
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Belediye Başkanı Ekinci’ye 2 Ödül Birden

Belediye Başkanı Ekinci’ye 2 Ödül Birden
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ankara ve Kayseri'de düzenlenen iki ayrı törende "Yılın Belediye Başkanı" ödüllerine layık görüldü.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ankara ve Kayseri'de düzenlenen iki ayrı törende "Yılın Belediye Başkanı" ödüllerine layık görüldü.

Göreve geldiği ilk günden itibaren yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vermiş olduğu hizmetlerin meyvesini almaya başladı. İlk olarak Ankara Şanlıurfalılar Derneği Tarafından düzenlenen 2014 yılı "yılının enleri" ve Ankara'da okuyan Şanlıurfalı öğrencilere burs dağıtımı gecesinde 2015 yılının en başarılı Belediye Başkanı seçilen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada aldığı ödülün ardından bir sonraki gün Kayseri'de Anadolu Yerel Yöneticiler Dergisi tarafından 2015 yılının eğitim dalında en iyi proje üreten belediyesi olarak ödüle layık görüldü. 2014 yılının en başarılı belediye başkanı seçilen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ödülünü ŞANDER Başkanı Mahmut Nimetoğlu'nun elinden aldı. Kısa ismi ŞANDER olan Ankara Şanlıurfalılar Derneği tarafından Ankara'da özel bir mekanda düzenlenen ödül gecesine Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, İbrahim Halil Yıldız, Kemalettin Yılmaztekin, Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Akyürek, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ile Ankara'da yaşayan çok sayıda Şanlıurfalı katıldı. Ankara'daki gecenin ardından bir sonraki gün Kayseri'de Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen "Yılın enleri" ödül törenine katılan Başkan Ekinci, eğitim dalında "Benim Evim Okulum" projesiyle başlattığı kampanya sonucunda eğitime önem veren belediye başkanı seçildi. Kayseri'de Hacılar Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen ve birçok il ve ilçe belediye başkanının katıldığı ödül töreninde konuşan Başkan Ekinci, bu ödüllerin kendilerine büyük sorumluluk yüklediğini ve çalışma tempolarını artırmak için kendilerini motive ettiğini belirtti. Ankara Şanlıurflılar Derneği gecesinde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Urfa denince akla gelen bütün güzel mekanları kendi içerisinde barındıran ilçede belediye başkanlığı yapmak, bizler için ayrı bir anlamı ve önemi vardır. Yaptığımız çalışmalar neticesinde böyle bir ödüle layık görüldüysek hakikaten bizim için onur verici bir durumdur. Bundan sonraki süreçte de, çalışmalarımıza daha iyi odaklanacağız. Kadim bir şehre ve ilçeye hizmet etmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mustafa Ağar ve bazı yönetim kurulu üyeleri Başkan Ekinci'yi Ankara ve Kayseri'de yalnız bırakmadı.

Belediye Başkanı Ekinci’ye 2 Ödül Birden

Belediye Başkanı Ekinci’ye 2 Ödül Birden

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim