• BIST 9783.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Belediye Başkanı Atilla Öğrencilerle buluştu

Belediye Başkanı Atilla Öğrencilerle buluştu
Zamanını sadece Ceylanpınar'a değil kentin dört bir yanına ayıran Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Şanlıurfa'daki özel bir okulun öğrencileriyle...

Zamanını sadece Ceylanpınar'a değil kentin dört bir yanına ayıran Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Şanlıurfa'daki özel bir okulun öğrencileriyle bir araya geldi.

Çocuklara ve öğrencilere yakınlığıyla bilinen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, önceki gün Şanlıurfa'daki özel bir okulun davetlisi oldu. Öğrencilerle zaman geçirmesi için davet edilen Atilla, uzun bir süre çocuklara deneyimlerini aktararak öğrencilerle vakit geçirdi.

ÖĞRENCİLERE DENEYİMLERİNİ AKTARDI

özel bir okulun davetlisi olan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, öğrencilere kısa süreli bir konferansta verdi. Konferansta öğrencilerle bir araya gelen Başkan Atilla, öğrencilere deneyimlerini aktardı. Öğrencilere yerel yönetimlerle ilgili faaliyetleri, sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Atilla; öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Öğrencilerden gelen; yerel yönetimler, ilçenin yönetimi, belediyenin hizmet alanları, faaliyetleri, bugüne kadar ki çalışmaları ve bundan sonraki hedefleri hakkında soruları cevaplayan Başkan Atilla, yapılan hizmetlerin çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak adına yapıldığını, tüm çalışmalarda çocukları düşündüklerini yineledi.

ÇOCUKLARIN İSTEĞİNİ KIRMADI

Okul gezisi ve kısa süreli konferanstan sonra okul bahçesine inen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, bahçede bulunan öğrencilerle bir araya geldi. Bahçede uzun süre öğrencilerle sohbet eden Başkan Atilla, daha sonra kız öğrencilerin voleybol isteğini de geri çevirmedi. Öğrencilerle voleybol oynayan Atilla, daha sonra öğrencilerin ısrarı üzerine hatıra fotoğrafı çektirdi. Yapılan seminer ve sohbetten sonra Atilla, okuldan ayrıldı.

Belediye Başkanı Atilla Öğrencilerle buluştu

Belediye Başkanı Atilla Öğrencilerle buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim