• BIST 9798.22
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Beldeevi Kursiyerleri CHP Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Etti

Beldeevi Kursiyerleri CHP Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Etti
Tepebaşı Belediyesi Eruğrulgazi Beldeevi kursiyerleri ve Başkan Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuğu...

Tepebaşı Belediyesi Eruğrulgazi Beldeevi kursiyerleri ve Başkan Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuğu oldu.

Tepebaşı Belediyesi Ertuğrulgazi Beldeevi kursiyerleri Türkiye Büyük Millet Meclisi CHP Grubuna gerçekleştirdikleri ziyarete Başkan Ataç da eşlik etti. Tepebaşılı kadınlar önce CHP Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel ile bir araya gelerek sohbet etti. Grup toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinleyen kadınlar daha sonra Başkan Ataç ve Eskişehir Milletvekilleri ile Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Tepebaşılı kadınları ağırlayan Kemal Kılıçdaroğlu, kadınlara iktidar formülünü anlattı. Kılıçdaroğlu, "Ben kurultaydan sonra daha güçlü bir kadın profili istiyorum. Vatandaşlarla konuşan, evlere giren, sağlıklı diyalog kuran, sorunlarını çözen bir kadın profili istiyorum. Bunu bizim vatandaşlara iyi anlatmamız lazım. Endişelerin giderilmesi lazım. Biz insanlarımızı seviyoruz, bütün güzellikleri bir arada toplamak istiyoruz fakat anlatmakta zorlanıyoruz. Biz bu sorunları anlatabiliyorsak kazanmanın önünde hiçbir engel yok" dedi.

"BİZE 1 OY ÇIKAN KÖY CHP GRUBUNA GİRECEK"

CHP'yi iktidara kadınların mücadelesinin taşıyacağını belirten Kılıçdaroğlu, "Van'da şehit olan polis memuru Yaşar Uysal'ın Çorum'daki cenazesinde şehidin dedesinin kendisine sitem etmesi olayını anımsatarak sonrasında o köye tekrar gittim. O köyden bize 1 oy çıkmıştı. Şimdi önümüzdeki hafta o köy CHP Grubuna gelecek. İyi bir diyalog kurarsanız alçak gönüllü, sevgiyi benimseyen, herkesi kucaklayan vatandaşımız var. Tepeden bakmayıp, onlarla kucaklaştığımız sürece çözülmeyecek sorun yok. Kesinlikle her insanı önemsememiz lazım. Partiyi iktidara taşıyacak olan kadınların mücadelesidir" diye konuştu.

YOLSUZLUK GÖNDERMESİ

Kadınların iktidar yolunda önemli bir güç olduğunu anlatan Kemal Kılıçdaroğlu, "Belediye Başkanımız Dt. Ahmet Ataç sağolsun bizim kadınlar için ön gördüğümüz düşünceleri ve anlayışı uyguluyor" diyerek Tepebaşı Belediyesi'nin kadınlarla birlikte gerçekleştirdiği çalışmaların değerli olduğunu belirtti.

Tepebaşı Belediyesi Beldevleri kursiyerleri el emeği ile yaptıkları ve aralarırda el yapımı Türk Bayrağının da bulunduğu hediyeleri Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na takdim etti.

Beldeevi Kursiyerleri CHP Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Etti

Beldeevi Kursiyerleri CHP Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Etti

Beldeevi Kursiyerleri CHP Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim