• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Bekir Yılmaz’dan Avrupa Yorumu

Bekir Yılmaz’dan Avrupa Yorumu
Bursaspor'un orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, seri galibiyetler yakalamaları halinde Avrupa'ya gidebileceklerini söyledi.

Bursaspor'un orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, seri galibiyetler yakalamaları halinde Avrupa'ya gidebileceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Sivas'a geldi. Yeşil-beyazlı kafilede sakatlıkları süren Balazs Dzsudzsak ile kaptan Serdar Aziz'in yanı sıra ameliyat olan ve sezonu kapatan Okan Kocuk ve Erdem Özgenç yer almadı. Teknik Direktör Hamzaoğlu, Belçikalı oyuncu Tom de Sutter de kafilede yer vermedi. Kafileyi Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nda Ünitimsah grubu üyeleri çiçekler ve tezahüratla karşıladı.

Bu arada takımla birlikte Sivas'a gelen Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, uçakta kokpite giderek pilotlarla fotoğraf çektirdi.

"SİVAS'TAN GALİBİYETLE DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Yolculuk öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor'un 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, Sivas deplasmanının her zaman zor bir deplasman olduğunu belirterek, "Biz de yeni bir seri yakalamak istiyoruz. Bu iyi serinin başlangıcını yaptık ve bu galibiyetle de devam ettirmek istiyoruz. İyi hazırlandık, takımın morali de yerinde. Sakatlıklar vardı, onlar bizi üzdü. Onların da pozitif enerjileriyle ve takımın da iyi havasıyla Sivas'tan galibiyetle döneceğimize inanıyorum" dedi.

"HER TÜRK FUTBOLCUSUNUN HEDEFİ MİLLİ TAKIMDIR"

Milli takım hedeflerinin sorulması üzerine Yılmaz, "Süper Lig'de oynuyorsanız her Türk futbolcusunun hedefi milli takımda oynamaktır. Fatih hocanın da böyle bir şeyi söylemesi bütün futbolcuları teşvik ediyor. Tüm futbolcuların her an hazır olması gerekiyor. Ben de elimden geleni her şeyi yapıp, bütün futbolcular gibi bu şansımı kullanacağım" diye konuştu.

"HER TÜRLÜ BAŞARIYI YAKALAYABİLECEK BİR TAKIMIZ"

'Takımın Avrupa şansını nasıl görüyorsun?" sorusuna ise Bekir Yılmaz, "Son ana kadar, tüm ümitler tükene kadar şanslar bitmiş sayılmaz. Biz her türlü başarıyı yakalayabilecek bir takımız. Her sonucu alabilecek bir takımız. Seri galibiyetler aldığımız zaman ki arkadan gelmek bazen daha avantajlı oluyor. Çünkü baskı oluşmuyor üstünüzde. Bazen üstlerde yerinizi koruma baskısı olabiliyor. Bence belki bunu avantaja çevirip, iyi bir seri yakalayıp Avrupa'ya gidebileceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim