• BIST 9046.62
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Bekir Develi Gümüşhane’de Gençlerle Buluştu

Bekir Develi Gümüşhane’de Gençlerle Buluştu
Gümüşhane'de Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri tarafından yürütülen "Hasbihal-Gençlik Sohbetleri" projesi kapsamında "Bekir Develi ile Ünlü...

Gümüşhane'de Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri tarafından yürütülen "Hasbihal-Gençlik Sohbetleri" projesi kapsamında "Bekir Develi ile Ünlü Mamuller" kariyer günü programı düzenlendi.

Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilen programa İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Yurt-Kur İl Müdürü Mücahit Atalay, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mesut Bayrak, Gençlik Merkezi Müdürü Selman Eroğlu ve öğrenciler katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, marka olmuş bir ismi Gümüşhane'de ağırlamanın onurunu yaşadıklarını belirterek, "Bize yeni ufuklar açıyorlar. Yeni ufuklar açarken yeni pencerelerden farklı bakmamızı sağlıyorlar. Farklı mercilerde nasıl davranacağımızın bir nevi kursunu veriyorlar. Onu dinlemekten büyük gurur duyacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Aslan'ın konuşmasının ardından Develi'nin daha önce yaptığı televizyon programlarından kesitler alınarak oluşturulan tanıtım filminin izlendi.

Daha sonra sahneye çıkan Develi, programında anılarını günümüze uyarlayarak gençlerle paylaştı. Katılımcıları zaman zaman güldüren, zaman zaman da yakın tarihte yaşanmış üzücü olayları anlatarak hüzünlendiren Develi, hayallerin peşinden gitmenin önemini kendi hayatından örneklerle katılımcılara aktardı.

Üniversite öğrencilerinin çoğunlukta bulunduğu bir ortamda gösterisini gerçekleştirdiği için duyduğu memnuniyeti dile getiren Develi, gençlerin ilim öğrenmenin yanında irfan sahibi de olması gerektiğini ifade etti.

Programın sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Develi'ye Gümüş işlemeli porselen kahve takımı hediye etti. Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Bekir Develi Gümüşhane’de Gençlerle Buluştu

Bekir Develi Gümüşhane’de Gençlerle Buluştu

Bekir Develi Gümüşhane’de Gençlerle Buluştu

Bekir Develi Gümüşhane’de Gençlerle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim