• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Bekir Bozdağ: Ak Parti gitsinde...

Bekir Bozdağ: Ak Parti gitsinde...
Bekir Bozdağ, seçim çalışmaları kapsamında Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Emin olun Türkiye'de öyle bir hastalıklı zihniyet var ki 'AK Parti gitsin de Türkiye'de ne olursa olsun, Türkiye kaybetsin, Türkiye de kıyamet kopsun' diyecek kadar kendinden geçmiş zavallılar, hasta insanlar var" dedi. Bozdağ, seçim çalışmaları kapsamında Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerinin hayırlı olmasını dileğinde bulundu. Bu seçimlerin diğer seçimlerden farklı bir noktada olduğunu ifade eden Bozdağ, "Ben bugüne kadar siyasetin için de olduğum dönemde, meydanları bu kadar işe vaziyet eder görmedim. Millet işe vaziyet ediyor. Ben bakıyorum, niye vaziyet ediyor. Vatandaş olanı biteni en az bizim kadar görüyor. Hatta bizden daha iyi görüp, daha iyi analiz ediyor. Üreten, çalışan, koşanlara sahip çıkmak istiyor. Onu görüyoruz. İstikrara sahip çıkmak istiyor. Güçlü iktidara sahip çıkmak istiyor" diye konuştu.

Bazı kirli ittifakların Türkiye'nin önünü kesmek için bir sürü iftira ve karalama kampanyası yaptıklarını anlatan Bozdağ, şunları belirtti: "Yeni bir iftira korosunu ekibe kattılar ve dalmaya çalışıyorlar. Amaç Türkiye'nin önünü kesmektir. İstikrarsız bir Türkiye, bir saat sonrasını göremeyen bir Türkiye. Doların, markın, faizin, enflasyonun aktığı bir Türkiye. Hükümet ha düştü ha düşecek diye böyle gidip geldiği bir Türkiye. Vatandaşın hükümet düştü mü düşecek mi diye kalbinin ritminin yüksek attığı bir Türkiye istiyorlar. Ve kendilerinin güleceği bir Türkiye istiyorlar. Tayyip Erdoğan geldi kriz olmuyor, Tayyip Erdoğan geldi, kaos olmuyor. Tayyip Erdoğan geldi, istikrarsızlık olmuyor. Tayyip Erdoğan geldi Türkiye geriye gitmiyor. Onun içinde el birliği yapmış durumdalar.

Diyorum ki değerli kardeşlerim bu seçim o yüzden Akdağmadeni belediye seçimi değil. Türkiye'nin belediye seçimi değil sadece. Türkiye'nin geleceğinin seçimidir." Muhalefet partilerinin, memleketi uçurumdan aşağıya atmak için uğraştığını savunan Bozdağ, "Emin olun Türkiye de öyle bir hastalıklı zihniyet var ki AK Parti gitsin de 'Türkiye'de ne olursa olsun, Türkiye kaybetsin,

Türkiye de kıyamet kopsun' diyecek kadar kendinden geçmiş zavallılar, hasta insanlar var. Niye Türkiye kaybetsin? Bugün Türkiye hep kazandı, bundan sonra da kazansın bizim derdimiz o." ifadesini kullandı. -"Bu araba takla atmadı"- Bozdağ, 2008'de dünyada büyük bir finans krizi çıktığını hatırlatarak konuşmasını şöyle tamamladı: "Bankalar çatır çatır battı. O dönemde AK Parti'ye kapatma davası açtılar. Bu ne demektir? Bu şu demektir: Türkiye'nin arabası son sürat yolda gidiyor, birileri ansızın arabanın frenine basıyor. Bu araba yardan yuvarlansın demektir.

Türkiye krize girsin demektir. Ekonomisi batsın demektir. Millet de bunu 'hükümetten bilsin, hükümeti kovsun' diye bilinçli yapılan bir iştir. Ama bu araba takla atmadı. Bu araba yardan uçmadı. Neden? Çünkü kaptan sağlamdı da ondan. Kaptan Tayip Erdoğan'dı da ondan. Eğer bu Bahçeli, Kılıçdaroğlu kaptan olsalardı frene basmaya gerek yok, şöyle üfürdünüz mü o araba takla, takla olurdu. Onlar bu arabayı menzile götüremezlerdi. Geçmiş bunun şahididir. Götüremediler."

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim