• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Begüm Uysal İstanbul’da İmza Gününe Katıldı

Begüm Uysal İstanbul’da İmza Gününe Katıldı
Eskişehir'de yaşayan ve 11 yaşında yazdığı "Melezlerin Sonuncusu-Sonun Başlangıcı" isimli romanı ile dikkatleri üzerine çeken Begüm Uysal, İstanbul'da...

Eskişehir'de yaşayan ve 11 yaşında yazdığı "Melezlerin Sonuncusu-Sonun Başlangıcı" isimli romanı ile dikkatleri üzerine çeken Begüm Uysal, İstanbul'da düzenlenen imza gününe katıldı.

İmza gününde oldukça heyecanlandığını anlatan Uysal, yeni çalışmalarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. İkinci kitabının, "Melezlerin Sonuncusu-Ölüme Açılan Kapı" ismini taşıyacağını anlatan Uysal, kitabının da kısa sürede raflarda yerini alacağını açıkladı. Kendisine destek olan herkese de teşekkür ettiğini söyleyen Uysal, "Daha binaya girerken çok heyecanlandım. Benim eserim olan Melezlerin Sonuncusu-Sonun Başlangıcı isimli romanı okuyucuları ile buluşturmaya aracı olmak ve imzalamak benim içi oldukça yabancı bir duyguydu. Standa ulaşıp bana ayrılan sandalyeme oturduğumda önümde duran kitaplara baktım. Üzerinde Begüm Uysal yazıyordu. Heyecanım daha da arttı. Ayaklarım sanki yerden kesilmişti. İlk gelen okuyucuma kitabı imzalarken hem mutlu hem de hüzünlüydüm. Çocuğumu bir başkasına emanet ediyor olmanın endişe ve kaygısıyla ilk imzamı attım. Sonrası rüya gibiydi. Kimler yoktu ki? Edebiyat öğretmenleri, Havva Tozan ve Tayfun Aksu, annemin eski öğrencisi ve bugünün ünlü yönetmeni Deniz Çelebi Dikilitaş ve eşi yönetmen Kerem Dikilitaş, Eskişehir eski Milli Eğitim Müdürü Arif Dede ve Peyk grubunun muhteşem bas gitaristi Barış Tokgöz. Hatta Amerika'dan gelen sevgili misafirim Galina Başusta, oğlu ve eşi için imzamı istedi. Beni hiç yalnız bırakmayan annem, babam, kardeşim ve sevgili arkadaşlarım Zeynep, Yiğit ve Naz'ın desteği için minnettarım. Ayrıca Siyah Beyaz Yayınevi'nin sahibi Murat Kaplan ve Sedat Kaplan'a bana, bu yolda ilerleme şansı tanıdıkları için çok teşekkür ediyorum. Adını bilmediğim, ama kitabımı okumak için sabırsızlanan ve adlarına imzaladığım diğer okuyucularımın tümünü, sevgiyle kucaklıyorum. Serinin ikinci kitabı Melezlerin Sonuncusu-Ölüme Açılan Kapı, kısa süre içinde raflarda yerini alacak" dedi.

Begüm Uysal İstanbul’da İmza Gününe Katıldı

Begüm Uysal İstanbul’da İmza Gününe Katıldı

Begüm Uysal İstanbul’da İmza Gününe Katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim