• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Bedirhan Gökçe KMÜ’de Öğrencilerle Buluştu

Bedirhan Gökçe KMÜ’de Öğrencilerle Buluştu
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen şiir dinletisinde ünlü radyo-televizyon programcısı ve şair Bedirhan...

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen şiir dinletisinde ünlü radyo-televizyon programcısı ve şair Bedirhan Gökçe üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

İstiklal Marşının kabulü ve Çanakkale Zaferini Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşiye KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, üniversitenin akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

"SİZLER ÜLKEMİZ GELECEĞİNİN IŞIKLI YÜZLERİSİNİZ"

KMÜ Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Bedirhan Gökçe, Karaman'a daha önce de geldiğini belirterek, "İstiklal Marşının kabulü, Mehmet Akif Ersoy ve 18 Mart Çanakkale Zaferini Anma kapsamında düzenlenen böyle anlamlı bir etkinlikte bu salonu doldurduğunuz için her birinizi alnınızdan öpüyorum. Sizler ülkemiz geleceğinin ışıklı yüzlerisiniz. Üniversiteli olmak kolay bir şey değildir. Anneleriniz babalarınız birçok şeyden fedakârlık ederek sizi okumanız için buraya gönderdi. Sizler iyi yerlere geldiğinizde onların gururu oluyorsunuz" dedi.

"ALLAH BİZİ BİR VE BÜTÜN EYLESİN"

Şair Bedirhan Gökçe, millet olarak çok zor tarihi dönemlerden geçtiğimizi ve bu güçlüklerin birlik olarak atlatıldığını hatırlatarak, "Allah onlardaki imanı bize de nasip etsin. Çanakkale, Çanakkale olduysa bunun sebebi toplumda ayrım yapılmadığı içindir. Tek yürek, tek millet olunduğu içindir. Bir olursak her şeyin üstesinden geliriz. Birbirimize kardeşçe sarılmayı unuttuk. Biz kardeşiz demeden bu sıkıntıları aşamayız. Allah bizi bir ve bütün eylesin" diye konuştu.

Çanakkale Zaferi, Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı ile ilgili anlatımlarda bulunan Bedirhan Gökçe, şiirleriyle salonu dolduran öğrencilere duygulu anlar yaşatırken kimi zaman da anlattığı fıkralarla salondakileri gülümsetti.

Etkinlik, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen'in Bedirhan Gökçe'ye plaket takdim etmesiyle sona erdi.

Bedirhan Gökçe KMÜ’de Öğrencilerle Buluştu

Bedirhan Gökçe KMÜ’de Öğrencilerle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim