• BIST 9079.97
  • Altın 2323.296
  • Dolar 32.3427
  • Euro 34.8336
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Bedaş İnternet Sitesini ’Daha Hızlı Ve Kolay Hizmet’ İçin Yeniledi

Bedaş İnternet Sitesini ’Daha Hızlı Ve Kolay Hizmet’ İçin Yeniledi
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), kurumsal internet sitesini hem tasarım hem de içerik olarak yeniledi.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), kurumsal internet sitesini hem tasarım hem de içerik olarak yeniledi. Daha hızlı ve kolay hizmet sunumunun sağlandığı site, görme engellilere özel olarak tasarlanmış bir arayüze de sahip.

İstanbul'un Avrupa Yakasının elektrik dağıtımını gerçekleştiren BEDAŞ, kurumsal internet sitesini yeniledi. 15 Şubat'ta ziyaretçilerin kullanımına sunulan yeni bedas.com.tr, anlık kesinti ile planlı yatırım ve bakım hizmetleri bilgilerine kolay ulaşım sağlanmasını hedefliyor. Harita üzerinden de takip edilebilen kesintilerin yanı sıra sitede infografiklerle desteklenmiş "Bilgi Danışma" bölümü de bulunuyor.

TEK TIKLA BİLGİYE ULAŞIM

BEDAŞ'ın yenilenen internet sitesinde "Online İşlemler" menüsü tek tıkla ulaşılabilir hale getirilerek hızlı başvuru yapılabilmesi hedeflenmiş. Sitede planlı bakım ve yatırım çalışmaları hakkında önceden bilgi sahibi olunmasını sağlayan SMS ile bildirim başvuru bölümü de bulunuyor. "Online İşlemler" menüsünde ayrıca arıza ihbarı, aydınlatma şikayeti, kaçak ihbarı, evrak ve belge sorgulama adımları da yer alıyor.

FARKLI CİHAZLARA FARKLI ARAYÜZ

Yeni bedas.com.tr'nin tasarım sürecinde mobil ve masaüstü cihazlarda sitenin farklı kullanım amaçları da dikkate alınmış. Kullanım amaçlarına yönelik olarak bilgisayar, cep telefonu ya da tabletlere özel olarak geliştirilmiş yeni arayüzle ziyaretçilere kolay ve hızlı hizmet verilmesi hedeflenmiş. Farklı cihazlara farklı arayüz anlayışına ek olarak bedas.com.tr, yalnızca bilgisayar değil, tablet ve telefon gibi internete bağlı tüm cihazların ekran boyutlarına uygun olarak kendini konumlandırabiliyor.

HİZMET SÜREÇLERİ INFOGRAFİKLERLE ANLATILDI

BEDAŞ kurumsal internet sitesinde, bilgiyi sadeleştirerek infografiklerle ziyaretçilerin hizmetine sunuyor. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda elektrik dağıtım hizmetini kullananların ve fen adamlarının hedeflendiği bedas.com.tr'de karmaşık süreçlerin rahat anlaşılabilmesi için daha az sayıda sınıflandırma yapılmış. Sitede "Bilgi Danışma" ve "Başvuru Genel Bilgi" adımlarında yazı formundaki süreçler teker teker grafikleştirilerek görsel olarak sergilenmiş.

YENİ YÜZÜYLE GÖRME ENGELLİLER İÇİN DE ERİŞİLEBİLİR

Bedas.com.tr, görme engelliler için özel olarak tasarlanan bir arayüze de sahip. Görme engelli ziyaretçilerin de rahat kullanımını sağlamak amacı ile metinleri sesli okuyan yazılımlar ile de uyumlu çalışıyor.

Bedaş İnternet Sitesini ’Daha Hızlı Ve Kolay Hizmet’ İçin Yeniledi

Bedaş İnternet Sitesini ’Daha Hızlı Ve Kolay Hizmet’ İçin Yeniledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim