• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Bebek Vahşetinin Ardından Aile Dramı Çıktı

Bebek Vahşetinin Ardından Aile Dramı Çıktı
İzmir'in Kiraz ilçesinde, iddiaya göre psikolojik sorunları olan Hatice Ç., 10 aylık bebeğini baltayla ikiye ayırdı.

İzmir'in Kiraz ilçesinde, iddiaya göre psikolojik sorunları olan Hatice Ç., 10 aylık bebeğini baltayla ikiye ayırdı. Hiç görmediği oğlunun cenazesini almaya gelen baba Ali Paydar, "Eşimle evlendikten iki yıl sonra boşandık. Çocuğum doğduktan sonra bana çocuğumu göstermedi. Eşimin psikolojik sorunları olduğunu evlendiğimde bilmiyordum. Hiç görmediğim çocuğumun cenazesini almaya geldim" diyerek ağladı.

Olay, dün sabah Kiraz ilçesi Çanakçı mahallesinde bir evde meydana geldi. Eşinden ayrılan ve iddiaya göre psikolojik sorunları olan Hatice Ç. (34), evde tek başına kaldığı sırada 10 aylık bebeği İbrahim P.'yi baltayla öldürdü. Olayın ortaya çıkmasından sonra Hatice Ç. gözaltına alınırken minik bebeğin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

BEBEĞİNİN CENAZESİNİ ALDI

Yapılan işlemlerin ardından bebeğin cenazesi babası Ali Paydar'a teslim edildi. Acılı baba Ali Paydar, gözyaşları arasında hiç görmediği bebeğini aldı. Hatice Ç. ile Ali Paydar yaklaşık iki yıl önce evlendi ve Hatice Ç., iddiaya göre Ali Paydar'ın işi olmadığı için ayrıldı. Boşandıklarında Hatice Ç.'nin hamile olduğu ve Ali Paydar'ın boşanmanın ardından Kiraz Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde temizlik işçisi olarak işe başladığı öğrenildi. Gözyaşları arasında oğlunu cenaze aracına koyduktan sonra konuşan baba Ali Paydar, "Boşandığımız zaman eşim hamileydi. Çocuğumuz doğduktan sonra görmeye gittim ama beni evden kovdular, oğlumu bana hiç göstermedi. Eski eşimin ruh sağlığı yerinde değilmiş. Ben evlenirken bana söylemediler. Boşandıktan sonra öğrendim. Çocuğumun öldüğünü arkadaşlarım söyledi. İnanamadım. Sonra gittim baktım eski eşim öldürmüş" dedi.

Bebeğin bugün ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kiraz ilçesinde toprağa verileceği belirtildi. Ayrıca, jandarmadaki sorgulaması tamamlanan cinayet zanlısı anne Hatice Ç., bugün sabah adliyeye sevk edildi.

Bebek Vahşetinin Ardından Aile Dramı Çıktı

Bebek Vahşetinin Ardından Aile Dramı Çıktı

Bebek Vahşetinin Ardından Aile Dramı Çıktı

Bebek Vahşetinin Ardından Aile Dramı Çıktı

Bebek Vahşetinin Ardından Aile Dramı Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim